Vesipallo

Cetus on yksi Suomen suurimmista vesipalloseuroista ja tavoitteenamme on olla Suomen paras vesipalloseura. Osallistumme Suomessa järjestettäviin SM-sarjoihin ja kamppailemme kirkkaimmista mitaleista. Edustusjoukkueiden lisäksi meillä on harjoitusryhmiä ja joukkueita eri tasoisille ja eri ikäisille pelaajille.

Cetuksen miesten joukkue on voittanut kausilla 2017-18, 2018-19, 2020 ja 2021 SM-kultaa sekä kausilla 2022 ja 2023 SM-hopeaa. Naisten joukkue saavutti kaudella 2018-2019 SM-hopeaa ja kaudella 2020 SM-kultaa.

Juniorisarjoissa Cetuksen joukkueet ovat voittaneet säännöllisesti SM-mitaleita. Kaudella 2022-23 seuran juniorijoukkueet menestyivät erinomaisesti ja voittivat kaikki Uimaliiton järjestämät viralliset sarjat. Cetuksen juniorit juhlivat mestaruuksia B-, C- ja D-junioreiden sarjoissa!

Sarjatoiminnan ja säännöllisen harjoittelun lisäksi osallistumme kotimaisiin ja ulkomaisiin turnauksiin, sekä järjestämme itse turnauksia ja harjoitusleirejä. Itsenäisyyspäivän Vesipeto -turnaus nuorimmille junioreille ja pääsiäisen kansainvälinen Cetus Baltic Open -turnaus ovat muodostuneet perinteiksi. Pelaajamme osallistuvat aktiivisesti myös Uimaliiton maajoukkuetoimintaan.

Vesipallon harrastaminen aloitetaan yleensä vesipallokoulusta. Vesipallokoulun jälkeen siirrytään vesipallon valmennusryhmiin, joista ensimmäiset ovat E-junioreiden ryhmä (noin 8-11-vuotiaat) ja D-junioreiden ryhmä (alle 13-vuotiaat). Myös vanhemmat juniorit, joilla on hyvä uimataito, ovat tervetulleita harrastuksen pariin.

Edustusjoukkueiden lisäksi meillä on harjoitusryhmiä ja joukkueita eri tasoisille ja eri ikäisille pelaajille. Järjestämme myös harrastevesipalloa aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille!

Ryhmiimme ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneet vesipalloilijatkin. Harrastuksen voi aloittaa myös kesken kauden. Tervetuloa mukaan!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Instagram @cetuswaterpolo
X @cetuswaterpolo

Virallinen YouTube-kanavamme löytyy täältä!

Yhteystiedot

Yhteistyössä