Urheilijalle ja kotijoukoille

Urheilijalle ja kotijoukoille

Tietoa kilpailemisesta

Kilpailuihin osallistuakseen uimari tarvitsee Uimaliiton BlueCard -kilpailijalisenssin. Lisenssi on voimassa aina yhden kilpailukauden (1.8–31.7). Lisenssin voi lunastaa suoraan Uimaliiton sivuilta.

Valmennusmaksut

Valmennusmaksut ovat ryhmäkohtaisia ja ne laskutetaan neljässä osassa vuoden aikana. Valmennusmkasut kaudelle 2021-2022 löydät täältä.

Muut kustannukset

Valmennusmaksujen lisäksi kilparyhmässä harjoittelevat uimarit maksavat kilpailupuvuista, oheisharjoittelusta, leireistä ja kilpailumatkoista.

Taitouimarin saamat palvelut ja etuudet

Lue lisää täältä!

Urheilijan terveystarkastus

Cetus ja HULA - Helsingin urheilulääkäriasema pyrkivät yhdessä edistämään terveellistä, turvallista ja tuloksellista urheilua. Osana tätä toimintaa HULA tarjoaa Cetuksen nuorille, tavoitteellisesti harjoitteleville uimareille terveystarkastuksia esitetyn mukaisesti. Terveystarkastus on vapaaehtoinen.

Varaa aika terveystarkastukseen soittamalla 09 4342 100 tai jättämällä soittopyyntö Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön.. Mainitse, että olet Cetuksen uimari. Terveystarkastus maksetaan käynnin yhteydessä.

HULA - Helsingin Urheilulääkäriasema

Mäkelänkatu 47, Urhea-halli, 3. krs

00550 Helsinki

www.hula.fi

Lihashuolto

Cetuksella on yhteistyösopimus Suomen Urheilufysion kanssa. SUF:sta saa hieronta-, fysioterapia- sekä osteopatiapalveluita. Nuorten uimareiden kohdalla olisi hyvä konsultoida omaa valmentajaa ennen ajan varaamista. Cetuksen jäsenet saavat 10 % alennusta. SUF:n ajanvaraus löytyy osoitteesta: http://suomenurheilufysio.fi

Puhdas urheilu

Cetuksessa urheillaan puhtaasti. Uimarin omalla vastuulla on ottaa selvää käytettävistä lääkkeistä ja lisäravinteista. Lisätietoa saa Suomen Antidopingtoimikunnan sekä Maailman Antidopingtoimikunnan sivuilta.

Linkkejä

Yhteistyössä