Harjoitusmaksut

Masters-uinnin maksuryhmät ja edut 2022:

Masters-kilpailija, kaikki harjoitukset (270 eur/kausi)

  • Masters-kilpailija-valmennusryhmässä voi osallistua kaikkiin uintiharjoituksiin. Lisäksi on mahdollisuus omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun sunnuntain harjoituksen yhteydessä. Valmennusmaksu sisältää starttimaksut SM-kisoihin ja muihin kotimaan uintikilpailuihin.

Masters-aktiivi, 2 kertaa viikossa (190 eur/kausi)

  • Masters-aktiivi-valmennusryhmässä uintiharjoitus on kaksi kertaa viikossa. Valmennusmaksu ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Masters-aktiivit maksavat masters-uinnin SM-kilpailuissa henkilökohtaiset startit ja ulkopuolisten kilpailujen starttimaksut, jotka seura laskuttaa erikseen. Seura maksaa SM-kilpailuissa viestit.

Masters-harrastaja, 1 kertaa viikossa (50 eur/kausi)

  • Täysin uusi edullinen maksuluokka masters-harrastaja on nyt tarjolla kerran viikossa harjoitteleville. Masters-harrastajat maksavat masters-uinnin SM-kilpailuissa henkilökohtaiset startit ja ulkopuolisten kilpailujen starttimaksut, jotka seura laskuttaa erikseen. Seura maksaa SM-kilpailuissa viestit.

Masters-eläkeläinen, kaikki harjoitukset (30 eur/kausi)

  • Eläkeläiset voivat osallistua kaikkiin harjoituksiin erittäin edullisesti 30 euron kausihinnalla. Masters-eläkeläiset maksavat masters-uinnin SM-kilpailuissa henkilökohtaiset startit ja ulkopuolisten kilpailujen starttimaksut, jotka seura laskuttaa erikseen. Seura maksaa SM-kilpailuissa viestit.

Haluatko mukaan?

Mastersien syyskauden 2022 harjoituskausimaksut ovat nyt myynnissä. Uintiryhmiin voi ilmoittautua maksamalla osallistumismaksu Cetuksen verkkokaupassa osoitteessa www.cetus.fi (kilpaurheilu > kilpauinti > masters-uinti > liittyminen). Pääset suoraan maksuihin oheisesta linkistä.

Hinnoissa ei ole muutoksia edelliseen kauteen, mutta täysin uusi edullinen masters-harrastaja -maksuluokka on nyt tarjolla kerran viikossa harjoitteleville.

Harjoitusmaksun tunnollista suorittamista toivotaan hyvissä ajoin ja mieluiten elokuun aikana. Näin saadaan ratatila parhaiten vastaamaan uimareiden määrää eri harjoitusryhmissä. Uimari voi valita itselleen sopivimman ajankohdan harjoitukseen masters-harjoitusohjelmasta.

Uudet masters-nimikkeet harrastaja, aktiivi, kilpailija ja eläkeläinen ohjaavat erityisesti uusia uimareita valitsemaan itselleen sopivimman määrän harjoituskertoja. Kesken kauden liittyminen on aina mahdollista, mikäli ryhmissä on tilaa.

Huolehdithan että maksat myös Cetus-jäsenmaksun (30 €) verkkokaupassa. Jos sinulla on maksun kanssa ongelmia tai haluat sopia muista maksujärjestelyistä, ota yhteys seuran toimistoon: Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön., puh. 010 526 4540 (ma klo 12-14, ke klo 9-11, pe klo 9-11).

Ennen liittymispäätöstä kannattaa ja on mahdollista tulla tutustumaan harjoituksiimme kaksi kertaa. Yksityiskohtaisemmat tiedot harjoitusten ajankohdista ja sijainneista löydät harjoittelusivulta.

Kaikissa maksuryhmissä toivotaan tehtävän talkoovuoroja oman seuran kilpailuissa.

Jos sinulla on muuta kysyttävää liittymisestä tai muista Cetuksen mastersuintiin liittyvistä asioista, lähetä sähköpostia osoitteeseen masters(at)cetus.fi.

Yhteistyössä