Mitä harjoitteleminen maksaa?

  • Aikuisen harjoittelumaksu 307,50 euroa / kausi
  • Seniorin (+65v.) harjoittelumaksu 30 euroa / kausi

Harjoittelumaksuun ei sisälly seuran jäsenmaksu (30 euroa / kalenterivuosi). Mastersien tulee olla seuran jäseniä, joten jäsenmaksu tulee maksaa erikseen. Harjoitusmaksu kattaa kotimaisten masters-kilpailujen starttimaksut. Pelkkä jäsenmaksu antaa vain oikeuden kilpailla, mutta starttimaksut on maksettava itse. Kilpailijoiden on myös maksettava kilpailulisenssi (Bluecard). Jäsenmaksu kattaa sunnuntaiaamujen harjoitteluvuorot sekä Leppävaarassa että Espoonlahdessa.

Senioreille, eli 65 vuotta täyttäneille Cetus Mastersseille jäsenmaksu on 10 euroa / kalenterivuosi. Eläkeläisalennus tulee voimaan sen vuoden alusta, jolloin uimari täyttää 65 vuotta.

Vuosi on jaettu kahteen kauteen. Syyskausi alkaa 1.9. ja jatkuu vuoden loppuun. Kevätkausi alkaa 1.1. ja päättyy toukokuun lopussa. Yleensä Cetuksen Mastersseilla on ollut mahdollista käydä harjoituksissa myös kesällä hallien ollessa auki, eli kevätkausi jatkuu lähes koko kesän.

Haluatko mukaan?

Mastersseihin pääset mukaan ilmoittautumaalla myClubissa "Masters Syksy 2021: Aikuisten Kausimaksu" tai "Masters Syksy 2021: Seniorin (+65v.) Kausimaksu" tapahtumaan. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan lähetämme sinulle laskun kausimaksusta/harjoitusmaksusta automaattisesti. Pääset ilmoittautumaan selaamalla sivun loppuun.

Masters-uimareiden tulee olla seuran jäseniä, joten jäsenmaksu tulee maksaa erikseen. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä löydät täältä.

Ennen liittymispäätöstä on mahdollista tulla tutustumaan harjoituksiimme kaksi kertaa. Tiedot harjoitusten ajankohdista ja sijainneista löydät harjoittelusivulta.

Jos sinulla on kysyttävää liittymisestä, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen masters(at)cetus.fi.

Yhteistyössä