WAU & Muuvi

WAU:t on suunnattu monen tasoisille uimareille. Ryhmiä löytyy sekä niille lapsille, joiden uimataito ei vielä riitä isossa altaassa polskimiseen (uimataito alle 25 m yhtäjaksoisesti vatsallaan) sekä kokeneemmille ison altaan uimareille. Lisäksi WAU-ryhmät on jaettu iän mukaan kahteen ryhmään: 1.-3.-luokkalaiset ja 4.-6.-luokkalaiset. Järjestämme WAU-ryhmät yhteistyössä sekä Espoon kaupungin, että Espoon Telinetaitureiden kanssa.

Muuvi-harrasteryhmät on tarkoitettu 10-12-vuotiaille alakoululaisille ja ne järjestetään poikkeuksetta syvässä altaassa. Tästä syystä Muuviin ilmoitettavan täytyy osata uida vähintään 25 metriä yhtäjaksoista uintia vatsallaan sekä saman verran selällään, jotta uiminen on turvallista. Muuviohjaaja ei ole mukana altaassa, vaan ohjaa tunnin altaan reunalta. Muuviryhmiin mahtuu mukaan myös Muuvi-Uimahyppy, jossa pääsee tutustumaan lajin perusteisiin turvallisesti.

Ilmoittautuminen tapahtuu sekä WAU- että Muuviryhmiin Cetuksen kautta. Kerhotoiminta mahdollistaa lapsille maksuttoman tutustumisen eri urheilulajeihin. Cetus kuitenkin järjestää ainoastaan uintikerhoja.

Lähtötasovaatimus

Kerhot toimivat Espoonlahden, Keski-Espoon ja Leppävaaran uimahalleissa. Kerhot ovat maksuttomia osallistujille. Turvallisuussyistä mukaan voidaan ottaa vain rajattu määrä lapsia, jonka vuoksi kerhoihin on ilmoittauduttava aina etukäteen.

Yhteistyössä