Cetuksen Masters-uinti - syyskausi käyntiin 15.8.

Cetus Mastersien uintiharjoitukset alkavat 15.8. ja kausi päättyy 21.12. Harjoitusviikkoja on edessä yhteensä 20. Ohessa on 12 kohdan lyhennetty lista masters- toiminnasta, johon toivotamme mukaan kaikki uinnista kilpailu- ja harrastusmielessä kiinnostuneet. Menossa on Cetus-mastersien 18. toimintavuosi. Mastersien välilehdiltä sinun pitäisi löytää helposti vastaukset keskeisiin kysymyksiin toimintaan liittyen. Pulahda mukaan, sillä kyyti on kivaa ja kastelee varmasti!

 1. Allasharjoituksia on yhteensä neljä kertaa viikossa Leppävaaran ja Espoonlahden uimahalleissa.
 2. Masters-harjoittelijat valitsevat kausimaksun neljästä vaihtoehdosta perustuen viikottaiseen harjoitusmäärään: harrastaja, aktiivi, kilpailija ja eläkeläinen.
 3. Maksuluokat harrastaja ja eläkeläinen mahdollistavat myös matalan kynnyksen aloituksen edullisesti. Harrastaja maksaa laskennallisesti vain 2,50 e/kerta.
 4. Kilpailija-maksuluokka kattaa uimarin kaikki starttimaksut uinnin SM-kilpailuissa ja muissa kotimaan uintikilpailuissa. Kisoihin tarvitaan Uimaliiton lisenssi.
 5. Valmentaja on läsnä kolmessa viikkoharjoituksessa: tiistaina, torstaina ja sunnuntaina. Maanantaina uidaan kausisuunnitelman mukainen ohjelma.
 6. Harjoitusten pituus vaihtelee 2 000 - 3 500 metrin välillä. Ratajaot mahdollistavat uintiharjoittelun samantasoisten ja -vauhtisten uimarien kanssa.
 7. Valmentajat opastavat myös yksilöllisesti tekniikkaa, mutta ryhmäkoko vaikuttaa aina henkilökohtaisen opastuksen määrään.
 8. Harjoitusohjelmia voi hyödyntää omassa harjoittelussa, sillä ne näkyvät MyClub-jäsenpalvelussa.
 9. Mastersit voivat osallistua Cetuksen GP-sarjan uinteihin. Valittavissa on mm. uinnin kaikki lajit vapaa-, rinta-, selkä- ja perhosuinti 50-200 metrin matkoilla.
 10. Cetus Masters 2022 -WhatsApp-ryhmä ja Facebook-sivut toimivat mastersien viestinnän kanavina sekä nämä Cetuksen verkkosivut.
 11. Seuran jäsenet saavat uida Espoonlahden uimahallin jäsenuintivuoroilla.
 12. Kausimaksun lisäksi uimari maksaa Cetuksen jäsenmaksun 30 euroa. Kausi- ja jäsenmaksut voi hoitaa kätevästi verkkokaupassa.

Yhteystiedot

Yhteistyössä