Kilpailumaksut ja ilmoittautuminen

Masters 4 -ryhmässä valmennusmaksu sisältää starttimaksut mastersuinnin SM-kisoissa lyhyellä ja pitkällä radalla sekä avovedessä ja muissa Suomen Uimaliiton alaisissa kotimaan uintikilpailuissa. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle. Kilpailuihin osallistuva on velvoitettu tekemään vähintään kolme talkoovuoroa oman seuran kilpailuissa lisenssikauden aikana.

Masters 2 -ryhmässä valmennusmaksu ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen. Kilpailuihin osallistuva on velvoitettu tekemään vähintään yhden talkoovuoron oman seuran kilpailuissa lisenssikauden aikana.

Eläkeläisten osalta Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen. Eläkeläiset ovat myös tervetulleita tekemään talkoovuoroja oman seuran kilpailuissa.

Masters-maksuryhmien ulkopuolella harjoitteleville Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen.

NÄIN ILMOITTAUDUT KISOIHIN:
Kotimaan ja Cetus GP -sarjan -kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu kilpailusihteerille Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön. ja kopio Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön. -osoitteisiin. Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin eli viimeistään neljä päivää ennen kilpailukutsussa mainittua ilmoittautumispäivää. Muista aina ilmoittaa startin numero, viesteissä lajitoiveesi ja nimesi sähköpostiin. Myös viestien kokoonpanoja uimarit voivat miettiä valmiiksi. Kilpailusihteeri vahvistaa osallistumisesi sähköpostilla. Huomiokaa myös, että viestistartit mastersuinnin SM-kisoissa Cetus maksaa riippumatta uimarin maksuryhmästä. Cetus GP-sarjaan osallistuminen on mastersuimareille ilmaista. Ulkomailla tapahtuviin kilpailuihin uimarit ilmoittautuvat itse.

Epäselvissä tilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä kilpailusihteeriin sähköpostilla Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön. tai Whatsapin kautta Cetus Masters 2022 -ryhmässä tai hallituksen mastersien yhteyshenkilöön ja puheenjohtajaan Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön..

Yhteistyössä