Kilpailumaksut ja ilmoittautuminen 2023

Masters-kilpailija-valmennusmaksu 270 € sisältää starttimaksut mastersuinnin SM-kisoissa lyhyellä ja pitkällä radalla sekä avovedessä ja muissa Suomen Uimaliiton alaisissa kotimaan uintikilpailuissa. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle.

Masters-aktiivi-valmennusmaksu 190 € ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen.

Masters-harrastaja-valmennusmaksu 70 € ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen.

Masters-eläkeläinen-valmennusmaksu 30 € ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen.

Masters-maksuryhmien ulkopuolella harjoitteleville Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen. Cetuksen jäsenmaksu 30 € on sama harjoitusryhmästä riippumatta.

Seura maksaa ryhmästä riippumatta osallistumismaksut SM-kisojen viesteihin lyhyellä ja pitkällä radalla sekä avovedessä. Myös Cetus GP-sarjan kilpailuihin osallistuminen on kaikille masters-uimareille ilmaista.

Kilpailuihin osallistuvan toivotaan tekevän vähintään yhden talkoovuoron oman seuran kilpailuissa lisenssikauden aikana. Eläkeläiset ovat myös tervetulleita tekemään talkoovuoroja.

NÄIN ILMOITTAUDUT KISOIHIN:
Pitkän ja lyhyen radan masters-mestaruuskisoihin ja Cetus GP -sarjan sekä muihin uinnin kotimaan kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu kilpailusihteerille (Alex Lassila) Whats App -ryhmään Cetus Masters Kilpailijat. Lista ilmoittautuneista uimareista ja uintilajeista laitetaan tähän ryhmään päivää ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

HUOM !!! Sähköpostia Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön. ei käytetä lainkaan kisoihin ilmoittatumiseen, vaan se toimii ensisijaisesti tiedustelu- ja ryhmäpostituskanavana!!!

Muistathan ilmoittautua kilpailuihin aina hyvissä ajoin eli viimeistään 4 päivää ennen kilpailukutsussa mainittua ilmoittautumispäivää! Muista aina ilmoittaa

  • nimi
  • syntymävuosi
  • kilpailustartin numero
  • uitava matka
  • viesteissä lajitoiveesi tai minkä lajin uintiosuutta et halua uida

Myös viestien kokoonpanoja uimarit voivat halutessaan miettiä valmiiksi yhdessä kilpailuihin nimettävän jojon kanssa. Kilpailusihteeri vahvistaa osallistumisen Cetus Masters Kilpailijat -ryhmään viestillä.
Ulkomailla tapahtuviin kilpailuihin uimarit ilmoittautuvat itse.

Kilpailuihin ilmoittautuvan tulee aina itse huolehtia, että kilpailulisenssi on voimassa! Vuosi- ja tapahtumalisenssit voi lunastaa Uimaliiton kautta.

Starttimaksut laskutetaan aina erikseen kilpailujen jälkeen MyClubin kautta.

Epäselvissä tilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä kilpailusihteeriin Whats Appin kautta Cetus Masters Kilpailijat -ryhmässä tai masters-jojoon Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön..

Yhteistyössä