Kilpailumaksut ja ilmoittautuminen

Masters-kilpailija-valmennusmaksu sisältää starttimaksut mastersuinnin SM-kisoissa lyhyellä ja pitkällä radalla sekä avovedessä ja muissa Suomen Uimaliiton alaisissa kotimaan uintikilpailuissa. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle.

Masters-aktiivi-valmennusmaksu ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen.

Masters-harrastaja-valmennusmaksu ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen.

Masters-eläkeläinen-valmennusmaksu ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen.

Masters-maksuryhmien ulkopuolella harjoitteleville Cetus hoitaa ilmoittautumisen ja starttimaksujen maksamisen suoraan kilpailujen järjestäjälle ja laskuttaa ne uimarilta jälkikäteen.

Seura maksaa ryhmästä riippumatta osallistumismaksut SM-kisojen viesteihin lyhyellä ja pitkällä radalla sekä avovedessä. Myös Cetus GP-sarjan kilpailuihin osallistuminen on kaikille masters-uimareille ilmaista.

Kilpailuihin osallistuvan toivotaan tekevän vähintään yhden talkoovuoron oman seuran kilpailuissa lisenssikauden aikana. Eläkeläiset ovat myös tervetulleita tekemään talkoovuoroja.

NÄIN ILMOITTAUDUT KISOIHIN:
Pitkän ja lyhyen radan Mastersmestaruuskisoihin ja Cetus GP -sarjan sekä muihin uinnin kotimaan kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu kilpailusihteerille Alex Lassilan Whats Appiin yksityisviestillä. Lista ilmoittautuneista uimareista ja uintilajeista laitetaan Cetus Masters 2022 -ryhmään päivää ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.
HUOM !!! Sähköpostia Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön. ei enää käytetä lainkaan kisoihin ilmoittatumiseen, vaan se toimii lähinnä tiedustelu- ja ryhmäpostituskanavana!!!

Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin eli viimeistään neljä päivää ennen kilpailukutsussa mainittua ilmoittautumispäivää!
Muista aina ilmoittaa startin numero, viesteissä lajitoiveesi ja nimesi.

Myös viestien kokoonpanoja uimarit voivat halutessaan miettiä valmiiksi. Kilpailusihteeri vahvistaa osallistumisen Cetus Masters 2022 -ryhmään viestillä.
Ulkomailla tapahtuviin kilpailuihin uimarit ilmoittautuvat itse.

Kilpailuihin ilmoittautuvan tulee huolehtia, että kilpailulisenssi on voimassa. Vuosi- ja tapahtumalisenssit voi lunastaa Uimaliiton kautta.

Epäselvissä tilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä kilpailusihteeriin WA-viestillä tai sähköpostilla Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön. tai Whatsapin kautta Cetus Masters 2022 -ryhmässä tai hallituksen mastersien yhteyshenkilöön ja puheenjohtajaan Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön..

Yhteistyössä