Harjoitusmaksut

Masters-uinnin maksuryhmät 2023:

Masters-kilpailija, kaikki harjoitukset (270 eur/kausi)

  • Masters-kilpailija voi osallistua kaikkiin uintiharjoituksiin. Valmennusmaksu sisältää starttimaksut SM-kisoihin ja muihin kotimaan uintikilpailuihin.

Masters-aktiivi, 2 kertaa viikossa (190 eur/kausi)

  • Masters-aktiivi voi osallistua uintiharjoituksiin kaksi kertaa viikossa. Valmennusmaksu ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Masters-aktiivit maksavat masters-uinnin SM-kilpailuissa henkilökohtaiset startit ja ulkopuolisten kilpailujen starttimaksut, jotka seura laskuttaa erikseen. Seura maksaa SM-kilpailuissa viestit.

Masters-harrastaja, 1 kertaa viikossa (70 eur/kausi)

  • Masters-harrastaja on kerran viikossa harjoitteleville uimareille. Masters-harrastajat maksavat masters-uinnin SM-kilpailuissa henkilökohtaiset startit ja ulkopuolisten kilpailujen starttimaksut, jotka seura laskuttaa erikseen. Seura maksaa SM-kilpailuissa viestit.

Masters-eläkeläinen, kaikki harjoitukset (30 eur/kausi)

  • Eläkeläiset voivat osallistua kaikkiin harjoituksiin erittäin edullisesti 30 euron kausihinnalla. Masters-eläkeläiset maksavat masters-uinnin SM-kilpailuissa henkilökohtaiset startit ja ulkopuolisten kilpailujen starttimaksut, jotka seura laskuttaa erikseen. Seura maksaa SM-kilpailuissa viestit.

Yksityiskohtaisemmat tiedot harjoitusten ajankohdista ja sijainneista löydät harjoittelusivulta. Uimari voi valita itselleen sopivimman ajankohdan harjoitukseen masters-harjoitusohjelmasta. Jos et pääse johonkin harjoitukseen, voit uida oman rästitreenin myöhemmin. Lisäksi on mahdollisuus omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun sunnuntain harjoituksen yhteydessä.

Haluatko mukaan?

Harjoituksiin voi tulla tutustumaan kaksi kertaa maksutta. Jos sinulla on muuta kysyttävää liittymisestä tai muista Cetuksen mastersuintiin liittyvistä asioista, lähetä sähköpostia joukkueen johtajalle Iliana Gäddalle osoitteeseen masters(at)cetus.fi. Kesken kauden liittyminen on aina mahdollista, mikäli ryhmissä on tilaa ja tarvittaessa kausimaksun suuruutta voidaan sovitella kauden pituuden mukaan

Kaikissa maksuryhmissä toivotaan tehtävän talkoovuoroja oman seuran kilpailuissa.

In association with