Harjoitusmaksut

Mastersuinnin maksuryhmät ja edut 2022:

Masters 4 (270 eur/kausi)

  • Masters 4 -valmennusryhmässä uintiharjoitus on neljä kertaa viikossa. Lisäksi on mahdollisuus omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun sunnuntain harjoituksen yhteydessä. Valmennusmaksu sisältää starttimaksut kotimaan kisoihin. Tässä maksuryhmässä tehdään vähintään kolme talkoovuoroa oman seuran kilpailuissa.

Masters 2 (190 eur/kausi)

  • Masters 2 -valmennusryhmässä uintiharjoitus on kaksi kertaa viikossa. Valmennusmaksu ei sisällä starttimaksuja seuran ulkopuolisiin kilpailuihin. Ensisijaisesti harjoituspäivät ovat tiistai ja torstai, mutta uimari voi myös korvata esimerkiksi väliin jääneen harjoituskerran sunnuntaina. Tässä maksuryhmässä tehdään vähintään yksi talkoovuoro oman seuran kilpailuissa.

Eläkeläiset

  • Eläkeläiset voivat osallistua Masters 4 -ryhmään eli kaikkiin harjoituksiin edullisesti 30 euron kausihinnalla. Eläkeläiset maksavat mastersuinnin SM-kilpailuissa henkilökohtaiset startit ja ulkopuolisten kilpailujen starttimaksut, jotka seura laskuttaa erikseen.

Masters 4, Masters 2 ja eläkeläiset

  • Kaikkien mastersuimareiden tulee myös olla Cetuksen jäseniä, joten jäsenmaksu tulee maksaa erikseen. Vuosijäsenmaksut ovat aikuiselta 30 euroa ja eläkeläiseltä 10 euroa. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä on täällä. Maksuryhmästä riippumatta mastersuinnin SM-kisoissa lyhyellä ja pitkällä radalla sekä avovedessä seura maksaa viestit. Kaikkiin maksuryhmiin kuuluu mahdollisuus käydä jäsenuintivuorolla sunnuntaisin Espoonlahdessa (huomioi mahdolliset poikkeusaikataulut).

Haluatko mukaan?

Uintiryhmiin voi ilmoittautua mukaan maksamalla osallistumismaksu Cetuksen verkkokaupassa osoitteessa www.cetus.fi ja valitsemalla välilehden Ilmoittaudu kurssille ja sieltä edelleen painamalla masters- painiketta.

Valittavissa on kolme eri maksuluokkaa: Masters 2, Masters 4 ja eläkeläiset. Ilmoittaudu valitsemaasi ryhmään mieluiten kuukausi ennen kauden alkua, jotta tarvittavat järjestelyt ovat kunnossa kauden alkaessa. Kesken kauden liittyminen on aina mahdollista, mikäli ryhmissä on tilaa.

Huolehdithan että maksat jäsen- ja harjoitusmaksun verkkokaupassa, sillä niistä ei lähetetä laskua erikseen. Jos sinulla on maksun kanssa ongelmia tai haluat sopia muista maksujärjestelyistä, ota yhteys seuran toimistoon: Enable JavaScript to view protected content., puh. 010 526 4540 (ma klo 12-14, ke klo 9-11, pe klo 9-11).

Ennen liittymispäätöstä kannattaa ja on mahdollista tulla tutustumaan harjoituksiimme kaksi kertaa. Yksityiskohtaisemmat tiedot harjoitusten ajankohdista ja sijainneista löydät harjoittelusivulta.

Jos sinulla on muuta kysyttävää liittymisestä tai muista Cetuksen mastersuintiin liittyvistä asioista, lähetä sähköpostia osoitteeseen masters(at)cetus.fi.

In association with