Uintiharjoitukset

Jokaisessa harjoituksessa uidaan ohjelma, jonka sisältö perustuu kausisuunnitelmaan. Harjoitusohjelmat löytyvät MyClub-jäsenpalvelusta. Kausisuunnnitelma koostuu kolmen viikon jaksoista, joissa jokainen viikko on erilainen. Lisäksi viikon jokainen harjoitus on erityyppinen. Samana viikonpäivänä eri viikoilla on erityyppiset harjoitukset. Tavoitteena on tarjota monipuolista harjoittelua riippumatta siitä, kuinka usein tai mikä viikonpäivinä harjoittelet.

Harjoittelu kevätkaudella 2022

  • Maanantai 20:40-21:40 Leppävaara
  • Tiistai 20:40-21:40 Leppävaara
  • Torstai 20:40-21:40 Leppävaara
  • Sunnuntai 19:30-21:00 Espoonlahti
  • Jäsenuintivuoro sunnuntaisin 09:30-10:45 (huom. poikkeusajat)

Tiistaisin treeneissä valmentaa Libor Janek ja torstaisin Alex Lassila. Valmentajat pitävät usein harjoituksissaan myös uintiklinikkatuokioita, joihin voi osallistua muutama uimari kerrallaan muiden uidessa valmentajan suunnittelemaa harjoitusta. Joka kolmannella viikolla on yksi ohjattu uintitekniikkaan keskittyvä harjoitus. Maanantain ohjelman suunnittelee Kristian Johansson ja sunnuntain Harri Wikberg. Nämä harjoitukset uidaan samanvauhtisissa ryhmissä ohjatusti, välillä myös itsenäisesti.

Kertakäyttöisen harjoitusrannekkeen saat Leppävaarassa ja Espoonlahdessa eteisaulojen kulkuporttien yhteyteen sijoitetusta laatikosta. Mikäli ranneketta ei ole ohjeiden mukaan laitettu valmiiksi, niin tästä voi laittaa huomautusviestin Enable JavaScript to view protected content. tai Cetus Masters 2022 WhatsApp-ryhmään.

Kevätkauden jälkeen mastersuimareilla on säännölliset harjoitusvuorot kesäisin Leppävaaran maauimalassa. Vuoroista tiedotetaan lähemmin kevätkauden päättymisen aikoihin.

Kevään ja syksyn uintileirit ovat koronan johdosta peruuntuneet useita kertoja, mutta niitä pyritään järjestämään myös jatkossa.

Cetuksen aikuisuimareita kannustetaan mukaan talkootehtäviin. Tehtäviä on monipuolisesti tarjolla tuomaroinnista erien keräilyyn, kisatoimistoon tai vaikkapa kahvinkeittoon. Tuomaritehtävissä tarvitaan tuomarikortti ja seura järjestää tarpeellisen koulutuksen. Kisojen järjestäminen on kivaa puuhaa ja siellä tutustuu myös muihin seuran aktiiveihin. Jos et itse ehdi talkoisiin mukaan, voit myös pyytää kaverilta apua.

Tarkemmat tiedot harjoitusvuoroista ja valmentajien vetämista harjoituksista näet alla olevasta MyClub-jäsentilin kalenterista.

In association with