Vesipallo

Cetus on Suomen suurimpia vesipalloseuroja. Veden ja pallopelin yhteiselementistä nauttii yhteensä noin 130 espoolaista pelaajaa.

Tavoitteenamme on olla Suomen paras vesipalloseura. Osallistumme Suomessa järjestettäviin SM-sarjoihin ja kamppailemme kirkkaimmista mitaleista. Edustusjoukkueiden lisäksi meillä on harjoitusryhmiä ja joukkueita eri tasoisille ja eri ikäisille pelaajille.

Sarjatoiminnan ja säännöllisen harjoittelun lisäksi osallistumme kotimaisiin ja ulkomaisiin turnauksiin, sekä järjestämme itse turnauksia ja harjoitusleirejä. Pelaajamme osallistuvat myös ikäkausimaajoukkuetoimintaan ja marraskuussa 2015 pelatuissa nuorten PM-kilpailussa Suomea edusti kahdeksan Cetuksen pelaajaa.

Vesipallon harrastaminen aloitetaan CetusMix-tasolta. Mix-tasolta halukkaat siirtyvät vesipallon valmennusryhmiin, joista ensimmäinen on D-junioreiden ryhmä. Myös vanhemmat juniorit ovat tervetulleita harrastuksen pariin.

Lisätietoja Cetuksen vesipallotoiminnasta: vesipallo(at)cetus.fi

Cetuksen vesipallon virallinen youtube-kanava löytyy täältä!

Joukkueet ja sarjat

Kaudella 2016-2017 Cetuksella on joukkueet seuraavissa virallisissa SM-sarjoissa:

Miesten SM | Sarjatilanne
BSM (18-vuotiaat, s. 1999 ja nuoremmat) | Sarjatilanne
CSM kaksi joukkuetta (15-vuotiaat, s. 2001 ja nuoremmat ) | Sarjatilanne
DSM (13-vuotiaat s. 2003- ja nuoremmat) | Sarjatilanne

Lisäksi Cetus osallistuu Uimaliiton järjestämään epäviralliseen D2-sarjaan, joka on suunnattu nuorimmille ja aloitteleville vesipalloilijoille. | Sarjatilanne

Uutiset

Julkaistu 18.08.2017

Cetus Espoon vanhempainilta järjestetään keskiviikkona 30.8.2017 Matlidenin koulun auditoriossa, Matliden 1 02230 Espoo.
Tilaisuus on jaettu kahteen osaan seuraavasti:

Julkaistu 14.07.2017

Kuvat: Peter Weissenberg Photography

Vesipallokoulu 17.-21.8.2017

Julkaistu 20.04.2017

Cetuksen miesten edustusjoukkue selvitti tiensä ensimmäistä kertaa kautta aikojen vesipallon SM-sarjan loppuotteluihin voittamalla semifinaaleissa Turun Uimarit suoraan kahdessa ottelussa.