Vesipallo

Cetus on yksi Suomen suurimmista vesipalloseuroista ja tavoitteenamme on olla myös Suomen paras vesipalloseura. Osallistumme Suomessa järjestettäviin SM-sarjoihin ja kamppailemme kirkkaimmista mitaleista. Edustusjoukkueiden lisäksi meillä on harjoitusryhmiä ja joukkueita eri tasoisille ja eri ikäisille pelaajille. Cetuksen miesten joukkue on voittanut kausilla 2017-2018 ja 2018-2019 SM-kultaa ja naisten joukkue saavutti kaudella 2018-2019 hopeaa. Juniorisarjoissa Cetuksen joukkueet ovat säännöllisesti mitaleilla.

Sarjatoiminnan ja säännöllisen harjoittelun lisäksi osallistumme kotimaisiin ja ulkomaisiin turnauksiin, sekä järjestämme itse turnauksia ja harjoitusleirejä. Pelaajamme osallistuvat myös Uimaliiton ikäkausimaajoukkuetoimintaan.

Vesipallon harrastaminen aloitetaan yleensä CetusMix-tasolta tai vesipallokouluista. Näiden jälkeen halukkaat siirtyvät vesipallon valmennusryhmiin, joista ensimmäiset ovat E-junioreiden ryhmä (noin 8-11-vuotiaat) ja D-junioreiden ryhmä (alle 13-vuotiaat). Myös vanhemmat juniorit, joilla on hyvä uimataito, ovat tervetulleita harrastuksen pariin.

Edustusjoukkueiden lisäksi meillä on harjoitusryhmiä ja joukkueita eri tasoisille ja eri ikäisille pelaajille. Järjestämme myös harrastevesipalloa aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille!

Ryhmiimme ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneet vesipalloilijatkin. Harrastuksen voi aloittaa myös kesken kauden. Tervetuloa mukaan!

Kysy lisätietoja Cetuksen vesipallotoiminnasta: vesipallo(at)cetus.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Instagram @cetuswaterpolo
Twitter @cetuswaterpolo

Virallinen youtube-kanavamme löytyy täältä!

Joukkueet ja sarjat

Kuluvalla kaudella Cetuksella on joukkueet seuraavissa virallisissa SM-sarjoissa:

Miesten SM | Sarjatilanne
Naisten SM | Sarjatilanne
BSM (17-vuotiaat, s. 2003 ja nuoremmat) | Sarjatilanne 
CSM (15-vuotiaat, s. 2005 ja nuoremmat ) | Sarjatilanne
DSM (13-vuotiaat s. 2007 ja nuoremmat) | Sarjatilanne 

Lisäksi Cetuksen E-juniorit (s. 2009 ja nuoremmat) osallistuvat Vesipeto-turnaussarjaan.

Vesipallon päävalmentajana toimii Nemanja Stevanovic.

Lisätietoja vesipalloilijan saamista palveluista ja etuuksista löydät täältä!

Uutiset

Julkaistu 11.02.2019

Vesipallon D-junnut voittivat eilen sunnuntaina (10.2.) pronssia Pirkkolassa pelatussa SM-sarjan lopputurnauksessa! Cetuksen joukkue voitti Turun Uimarit lukemin 4 - 15 ja pokkasi pronssimitalit kaulaansa.

Julkaistu 04.02.2019

Cetuksen B-juniorit voittivat äärimmäisen jännittävässä finaaliottelussa vesipallon Suomen mestaruuden!

Mestaruusottelu Sentterit - Cetus päättyi 4 - 5 (4-0, 0-1, 0-2, 0-2).

Julkaistu 18.08.2017

Cetus Espoon vanhempainilta järjestetään keskiviikkona 30.8.2017 Matlidenin koulun auditoriossa, Matliden 1 02230 Espoo.
Tilaisuus on jaettu kahteen osaan seuraavasti: