Cetus-varusteet

Seuralla on yhteistyösopimus Altaalle.comin kanssa, joka toimittaa meille seuravarusteita. Seura toivoo, että kilpailuissa käytetään seuravarusteita (lakki). Palkintojenjaossa Cetuksen huppari tai T-paita. Huoltajilla on mukana arvokisoissa myös muutamia lainavaatteita, joita saa tarvittaessa lainata.

Cetuksen jäsenillä on oikeus 23 % alennukseen verkkokaupasta, liikkeistä ja kilpailuiden myynneistä ostetuista tuotteista. Alennuskoodi on saatavilla ryhmän jojolla. Muista ilmoittaa olevasi seuran jäsen ostoksen yhteydessä!

Cetus-uintivarusteita myydään Altaalle.comin myyntipisteessä tiistaisin klo16.30-19 ja kilpailuiden yhteydessä Espoonlahden uimahallilla, osoitteessa Espoonlahdenkuja 4, 02320 Espoo. Kilpailut löydät täältä. Varusteet maksetaan paikan päällä maksukortilla.

Varustekaupastamme löydät muun muassa Cetus-uimalakkeja, -uima-asuja, -verkkareita, -trikoita, -juomapulloja, -uimalaseja sekä -reppuja ja muita Cetus-kasseja.

Tervetuloa varusteostoksille!

Lisätietoa varusteista:

Altaalle.com p. 0201442970

Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön.

Varusteiden kierrätys

Seura suosittelee kierrättämään hyväkuntoisia treeni- ja kisavarusteita seuran muille jäsenille. Näitä voit kaupata esim. Varustekirppis Cetus- Whatsappryhmässä (linkin saat jojolta) tai Facebook-ryhmässä. Toinen vaihtoehto on tuoda niitä lahjoituksena seuran Gp-kisojen yhteydessä kisatoimistolle, niin niitä voidaan tarjota kiinnostuneille uimareille.

Yhteistyössä