Kurssit

Lasten kurssit
Vauva- ja perheuinti

Vauvauinti on perheen yhteinen, lapsen ehdoilla tapahtuva monipuolinen leikkihetki puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä (+32 astetta). Vauvauinnin tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä sekä kehittää vanhempien ja lapsen välistä vuorovaikutusta. Vauvauinnissa lapsi ei opi itsenäisesti uimaan, vaan leikkimään vedessä ja sukeltamaan vanhempien valvonnassa ja avustamana. Vauvauinnissa hyödynnetään synnynnäistä sukellusrefleksiä, jonka avulla vauva pidättää hengitystään veden alla. Vauvauinnissa harjoitellaan myös monia muita taitoja, kuten tasapainoilua, tarttumista ja sosiaalista kanssakäymistä. Cetuksella on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton myöntämä Turvallinen vauva- ja perheuinti -diplomi.

Yksi uintikerta kestää 30min ja maksaa 18€/kerta. Kurssihinta on 22€/kerta, jos osallistuvia lapsia on useampi kuin yksi. Lasku lähetetään asiakkaalle postitse kotiin tai e-laskuna verkkopankkiin. Uinnit laskutetaan kahdessa osassa (esimerkki: syyskaudella elo-syys-loka ja marras-joulu) Maksettava summa riippuu järjestettävien uintikertojen määrästä laskutuskauden aikana.

Yksittäinen poissaolo (1-3 krt) ei vaikuta uintipaikan normaalilaskutukseen. Pidempiaikaisista (4-6 krt) poissaoloista on mahdollista saada hyvitys laskutuksessa VAIN, jos poissaolosta on terveydenhoitajan- tai lääkärintodistus. Poissaoloja voi olla enintään kuusi peräkkäin. Tämän jälkeen laskutus jatkuu normaalisti. Todistus tulee toimittaa kuuden viikon sisällä sairastumisesta. 

Mikäli uintipaikka halutaan irtisanoa kesken uintikauden, tulee irtisanomisesta ilmoittaa Cetuksen toimistolle puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään neljä viikkoa ennen varsinaista lopettamista. Irtisanoutumisaika käynnistyy ilmoituspäivästä lähtien.

 

Varaa paikka! 

Vauvauinnin Infovihko 

Info för babysimmare

Info booklet in Baby Swimming 

Vauvauinti

Vauvauinti on lapsen ja vanhemman yhteinen,​ iloinen ja turvallinen leikkihetki. Vauvauinnissa lapsi ei opi itsenäisesti uimaan,​ vaan leikkimään vedessä ja sukeltamaan vanhempien valvonnassa ja avustamana.

Perheuinti

Perheuinti on vauvauinnin jatkoryhmä. Ryhmä on tarkoitettu 1-3-vuotiaille lapsille, mutta ryhmään voivat osallistua myös lapsen alle kouluikäiset sisarukset,​ mikäli ryhmässä on tilaa.

Sisarusuinti

Sisarusuinti on tarkoitettu perheille joissa on 3kk-1,​5-vuotias vauva ja alle kouluikäisiä sisaruksia. Sisarusuinti on yhdistelmä vauva- ja perheuintia,​ jossa kaikille lapsille annetaan virikkeitä koko ohjaustunnin ajaksi.

Leiki ja peuhaa

Lapsi-vanhempi uimakoulussa sekä Peuhu-uimakouluissa totutellaan veteen leikkien, laulujen ja tarinoiden avulla. Jokaisella kerralla on eri teema, jonka ympärille opetus rakentuu. Molemmat kurssit antavat hyvät valmiudet Alkeisuimakouluun tai Uimakouluun osallistumiselle. Opetustuokiot kestävät 30 minuuttia. 

Lapsi-vanhempi-uimakoulu

Lapsi osallistuu Lapsi-vanhempi-uimakouluun yhdessä oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Uimakoulussa harjoitellaan uinnin alkeita aikuisen avustuksella. Tunnit etenevät tarinoiden ja leikin siivittämänä. Uimakouluja järjestetään sekä terapia-altaassa että opetusaltaassa. Ryhmät on tarkoitettu kolme vuotta täyttäneille. Lapsi-vanhempi-uimakoulu antaa lapselle hyvät valmiudet osallistua itsenäisesti uimakouluryhmään.

Peuhu-uimakoulu

Peuhu-uimakoulu on tarkoitettu yli 3 -vuotiaille lapsille. Kokemusta ja osaamista uinnista ei tarvitse välttämättä olla vielä, mutta on tärkeää, että lapsen kanssa on vieraltu aiemmin uimahallissa ja käyty altaassa. Kurssi etenee tarinoiden ja leikin siivittämänä. Osallistuessaan Peuhu-uimakouluun lapsen tulee uskaltaa kastautua ja osallistua ryhmään ilman vanhemman tukea. 

Uimakoulut

Uimakouluissa opetellaan uinnin alkeita: kellumista, liukumista, sukeltamista, uinnin perusteita ja altaaseen hyppäämistä. Opetus tapahtuu pääosin opetusaltaassa, jossa veden lämpötila on n. 26-28,5 celsiusastetta ja altaan syvyys on 0-0,9m. Taitojen karttuessa vietetään ryhmän kanssa yhä enemmän aikaa myös isossa altaassa. Uimakoulun suoritettuaan lapsi saa todistuksen josta selviää mitä uimakoulussa on opittu ja mille kurssille ohjaaja suosittelee lasta seuraavaksi. Suosittelemme uimalasien käyttöä (ja käytön harjoittelua ennen uimakouluun osallistumista).
Uimaopettajamme ovat Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton kouluttamia. 

 

 

Alkeisuimakoulu

Alkeisuimakoulussa kehitetään uinnin alkeistaitoja jo varsinaisen uimakoulun tapaan, leikkejä ja leikinomaista toimintaa unohtamatta. Lapsi osallistuu alkeisuimakouluun itsenäisesti, ilman vanhempaa. Tavoitteena on kehittyä vedessä liikkujana, sekä harjoitella muun muassa sukeltamista, liukumista ja kelluntaa, sekä uinnin alkeita, kuten potkuja. Alkeisuimakoulu on tarkoitettu 4-vuotta täyttäneille lapsille.

Uimakoulu 1

Uimakoulu 1:ssä opetellaan uinnin alkeita kuten uintiasentoa, hengitystä ja potkuja. Kurssilla harjoitellaan myös kelluntaa, liukua sekä tikkuhyppyä reunalta opetusaltaaseen. Tavoitteena on saavuttaa 5m uimataito (vatsallaan kasvot vedessä myyräuintia sekä alkeisselkäuintia). Uimakoulu 1 on tarkoitettu yli 5 -vuotiaille lapsille, jotka uskaltavat jo sukeltaa rohkeasti veden alle.

Uimakoulu 2

Uimakoulu 2:ssa vahvistetaan jo opittua uimataitoa ja tehdään paljon kehon hallintaan ja hengitykseen liittyviä harjoituksia. Tavoitteena on saavuttaa noin 15m uimataito syvässä altaassa vatsallaan (myyräuintia) ja selällään (alkeisselkäuintia) sekä oppia tekemään itsenäinen hyppy syvään altaaseen.

Uimakoulu 3

Uimakoulu 3:ssa kehitetään uintivarmuutta ja -taitoja sekä valmiuksia uida syvässä altaassa. Kurssilla harjoitellaan myös erilaisia sukelluksia sekä hyppyjä. Uimakoulu 3 -kurssin tavoitteena on saavuttaa vähintään 25m uimataito syvässä altaassa (25 m myyräuintia ja 25m alkeisselkäuintia hyvässä uintiasennossa).

Vesirallit ja Lasten tekniikkakurssit

Vesirallit ovat syvässä altaassa järjestettäviä uinnin monipuolisuuskursseja, joista on hyvä jatkaa uimataitojen kartuttamista varsinaisten uimakoulujen jälkeen. Vesirallissa lapsen monipuolinen liikkuminen luo erinomaiset lähtökohdat tulevaisuuden harrastamista ja tavoitteellista harjoittelua ajatellen. Kursseilla harjoitellaan hauskuutta ja haasteita lapselle tarjoten eri uintiurheilumuotojen perusteita: Vesipallo, taitouinti, uimahypyt ja eri uintitekniikat tulevat lapselle tutuiksi kurssien aikana. Vesiralli 1 ja 2-kursseilla harjoitellaan näihin liittyviä perustaitoja kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä monia muita taitoja ja temppuja. Vesiralli 3 ja 4-kursseilla mukaan tulevat kokonaisvaltaiset suoritukset. Monipuolisuus ja hauskuus säilyvät läpi vesirallien. Vesirallikurssin suoritettuaan lapsi saa vesirallitodistuksen ja taitojaan vastaavan pinssin. Vesiralliohjaajamme ovat Suomen Uimaliiton kouluttamia. Kurssit järjestetään syvässä altaassa.

Järjestämme kahdenlaisia tekniikkakursseja lapsille. Toinen on tarkoitettu 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat vielä kertailla vesirallissa opittuja asioita. Kursseilla hiotaan kaikkien uintilajien tekniikoita ja harjoitellaan startteja sekä käännöksiä. Tekniikkakurssit on tarkoitettu lapsille, jotka hallitsevat jo perusteet eri uintilajeista (vapaauinti, selkäuinti, rintauinti ja perhosuinti) ja kaipaavat vielä hiukan harjoittelua ennen harrasteryhmiin tai CetusMixiin siirtymistä.

12-vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille tarkoitetulle uintitekniikkakurssille voi tulla ilman aiempaa kokemusta uintitekniikan harjoittelusta. Pinnalla pitää kuitenkin pysyä ja vettä ei saa pelätä osallistuessaan kurssille. Kurssi järjestetään syvässä altaassa ja turvallisuussyistä osallistujan täytyy osata uida vähintään 50 metriä yhtäjaksoisesti vatsallaan.

Vesiralli 1

Vesiralli 1-kurssilla harjoitellaan kehonhallintaa vedessä, oikeaa uintiasentoa sekä oikeaa hengitystekniikkaa uinnin aikana. 

Vesiralli 2

Kurssilla syvennetään Vesiralli 1 -kurssilla opittuja taitoja, kuten kehonhallintaa vedessä, oikeaa uintiasentoa sekä oikeaa hengitystekniikkaa uinnin aikana. 

Vesiralli 3

Kurssilla harjoitellaan kokonaisvaltaisia uintisuorituksia ja mukaan tulevat perhosuinti ja rintauinti. 

Vesiralli 4

Kurssilla syvennetään Vesiralli 3-kurssilla opittuja taitoja, ja eri uintilajien kokonaisvaltaiset suoritukset ja käännökset tulevat yhä tutummiksi.

Lasten tekniikkakurssi (+7v.)

Lasten tekniikkakurssi on tarkoitettu uintia jo osaaville lapsille. Kurssilla hiotaan eri uintilajien (vapaa-, rinta-, perhos- ja selkäuinti) tekniikoita sekä harjoitellaan startteja ja käännöksiä.

Lasten ja nuorten tekniikkakurssi (+12v.)

Tämä kurssi sopii lapsille/nuorille, jotka pitävät uimisesta, mutta eivät ole aiemmin osallistuneet vesiralleihin tai uintitekniikkakursseille. Kurssilla harjoitellaan eri uintilajien tekniikoista lähtien liikkeelle perusasioista.

Harrasta uintia

Kun uimataito on saavutettu, Cetuksessa voi harrastaa uintia myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Tämän mahdollisuuden tarjoavat muun muassa harrasteryhmät, Muuvi-iltapäiväkerho sekä kesäleirit. Säännöllisen uintiharrastuksen avulla lapsi ja nuori oppivat uinnillisten asioiden lisäksi myös tärkeitä sosiaalisia taitoja ja pitkäjänteisyyttä. Uinti on aerobista kuntoa kehittävä laji, ja hyvä uimataito toimii ulkovesillä liikkuessa myös turvallisuutta lisäävänä tekijänä. 

 

Harrasteryhmät

Harrasteryhmä tarjoaa lapselle ja nuorelle säännöllisen uintiharrastuksen ilman kilpailullisia tavoitteita.

Kesäleirit

Liikuntaleirejä järjestetään kesäisin arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Leirit ovat viikon mittaisia.

WAU & Muuvi

Muuvi ja WAU-harrasteryhmät ovat iltapäiväkerhotoimintaa, jota järjestämme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.

Tutustu lajeihin

Cetuksessa voit tutustua myös muihin altaassa tapahtuviin lajeihin kuin varsinaiseen uintiin. Järjestämme alkeiskursseja joiden kautta avautuu mahdollisuus tutustua muun muassa taitouintiin, vesipalloon tai uimahyppyihin. Erilaiset uintilajit antavat hyvän pohjan jatkaa ja kehittää omaa uintiharrastustaan ja lisäksi saada hauskaa vaihtelua perinteiseen uimiseen. Kurssien kautta on avautuu myös mahdollisuus päästä mukaan - arviontitilaisuuden kautta - cetuksen kilparyhmiin.

Vesipallokoulu

Vesipallokoulussa harjoitellaan vesipallon perusteita, uimataitoa samalla vahvistaen. Vesipallossa yhdistyvät hauskalla tavalla uinti, palloilu sekä joukkueessa pelaaminen.

Taitouinti

Kurssilla opetellaan taitouinnin perusteita ja harjoitellaan taitouinnissa vaadittuja tekniikoita. Varsinaisen lajiharjoittelun lisäksi kurssilla kehitetään myös uimataitoa ja tehdään koreografia- ja notkeusharjoitteita. Myöskään hauskoja pelejä ja leikkejä ei unohdeta. 

Uimahypyt

Uimahyppääminen on esteettinen arvostelulaji, jossa hypätään yksin tai pareittain. Järjestämme uimahyppykursseja niin vasta-alkajille kuin jo vähän kokeneemmillekin hyppääjille.

Snorkkelisukellus

Snorkkelisukellus on ns. perusvälineillä tapahtuvaa sukeltamista, muita välineitä ei käytetä (esim painenilmalaitteet).

Merenneitouimakoulu

Merenneitouimakoulussa pääset testaamaan miltä tuntuu uida kuin oikea merenneito. Uimakoulussa käytetään merenneitoasua sekä monofin-räpylää, jotka yhdessä muodostavat merenneidon tärkeimmän uintivälineen, pyrstön. 

Junior Life Saver

Junior Life Saver -kursseilla kehitetään yli 7 -vuotiaiden hengenpelastustaitoja. 

Erityisuinti

Sopii liikuntarajoitteisille lapsille, jotka tarvitsevat erityistä tukea uinnin opetuksessa. Uintiryhmässä opetellaan samoja asioita kuin muissakin uintiryhmissä, mutta oppimistahti säädellään jokaisen uimarin tarpeiden mukaan.

Kehitysvammaisille ja liikuntarajoitteisille lapsille järjestämme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa uintikurssin (ns. perheryhmä), jossa lapsella tulee olla mukana oma avustaja. Ilmoittautumiset ryhmään Espoon kaupungin kautta. 

Hae Erityisuinti -kursseja verkkokaupastamme

Uimakoulu 1- erityisryhmä

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille, joilla on haasteita motorisissa, kogintiivisissa ja/tai sosiaalisissa taidoissa, ja jotka tarvitsevat erityistä tukea uinninopetuksessa. 

Uimakoulu 2- erityisryhmä

Ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu lapsille, joilla on haasteita motorisissa, kogintiivisissa ja/tai sosiaalisissa taidoissa ja jotka tarvitsevat erityistä tukea uinninopetuksessa. 

Uimakoulu 3- Erityisryhmä

Ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu lapsille, joilla on haasteita motorisissa, kogintiivisissa ja/tai sosiaalisissa taidoissa ja jotka tarvitsevat erityistä tukea uinninopetuksessa.

Erityisuinnin harrasteryhmä

Erityisuinnin harrasteryhmä on tarkoitettu uimataitoisille lapsille ja nuorille, joilla on haasteita motorisissa, sosiaalisissa tai kognitiivisissa taidoissa ja jotka tarvitsevat erityistä tukea uinnin harjoittelussa.

Erityisuinnin perheryhmät

Ryhmä on tarkoitettu liikunta- ja kehitysvammaisille lapsille, jossa mukana on oma perheenjäsen tai ulkopuolinen avustaja (yksi avustaja/osallistuja)

Aikuisten kurssit
Opi uinnin alkeita

Uimataito on jokaiselle tärkeä kansalaistaito, sekä hyvä ja tehokas kuntoilumuoto. Siten uinnin opettelu kannattaa, eikä missään iässä ole liian myöhäistä. Aikuisten uimakouluissa opetellaan uinnin perustaitoja ja hankitaan varmuutta vedessä oloon. Aikuisten uimakouluun voi osallistua täytettyään 15 vuotta. Leppävaaran ja Keski-Espoon uimahalleissa Aikuisten uimakoulu 1 -kurssi järjestetään terapia-altaassa, jossa veden lämpötila on 30-34 celciusastetta, ja Espoonlahden uimahallissa opetusaltaassa, jossa altaan vesi on 27-29 celciusastetta. Uimakoulu 2- ja 3-kurssien myötä uidaan yhä enemmän isossa altaassa, kunnioittaen ryhmäläisten osaamista ja uskallusta.

Aikuisten uimakoulu 1

Tavoitteena on veden pelon voittaminen, sekä uinnin alkeistaitojen oppiminen. Näitä taitoja ovat kellunta, liuku, sukellus sekä 5 metrin uimataito. Kurssilla edetään rauhallisesti ja osallistujien omassa tahdissa. 

Aikuisten uimakoulu 2

Tavoitteena kurssilla on saavuttaa n. 15 metrin uimataito vatsallaan ja selällään syvässä altaassa muiden perustaitojen lisäksi sekä lisätä vedessäolovarmuutta.

Aikuisten uimakoulu 3

Kurssin tavoitteena on saavuttaa 25 metrin uimataito vatsallaan ja selällään syvässä altaassa niin, että osallistuja voi käydä itsekseenkin uimahallissa turvallisesti ja mukavasti. 

Aikuisten tekniikkakurssit

Aikuisille tarkoitetuilla uinnin tekniikkakursseilla opetellaan eri uintilajien tekniikoiden perusteita ja hiotaan uintitekniikkaa yhä sujuvammaksi. Lisäksi kursseilla harjoitellaan eri uintilajien käännöksiä ja startteja. Voit valita kurssivalikoimastamme pidemmän kurssin, jonka aikana harjoitellaan kaikkia uintityylejä, tai lyhyemmän lajitekniikkakurssin, joka aikana keskitytään vain yhteen uintityyliin. Valitse itsellesi sopiva kurssitaso.

Uinnin tekniikkakurssi 1

Tavoitteena on oppia selkä-, rinta- vapaa- ja perhosuinnin perusteet. Tekniikoiden opettelu aloitetaan perusasioista, kuten oikeasta uintiasennosta.

Uinnin tekniikkakurssi 2

Tavoitteena on selkä-, vapaa-, rinta- ja perhosuinnin tekniikoiden syventäminen sekä niihin liittyvien käännösten ja starttien opettelu.

Vapaauinnin tekniikkakurssi 1

Kurssin aikana opetellaan vapaauinnin tekniikkaa aloittaen perusteista kuten uintiasennosta ja oikeasta hengitystekniikasta. 

Vapaauinnin tekniikkakurssi 2

Kurssilla hiotaan vapaauinnin tekniikkaa ja harjoitellaan käännöstä.

Triathlonuintitekniikkakurssi

Kurssilla harjoitellaan vapaauinnin tekniikkaa triathlonharjoittelun näkökulmasta.

Perhosuinnin tekniikkakurssi

Kurssilla harjoitellaan perhosuinnin tekniikkaa aloittaen perusasioista kuten oikeasta uintiasennosta, potkusta ja rytmistä.

Rintauinnin tekniikkakurssi

Kurssin aikana opetellaan rintauinnin tekniikkaa aloittaen perusteista kuten uintiasennosta ja oikeasta hengitystekniikasta.

Harrasta ja kilpaile

Aikuisen uintiharrastus voi jatkua uintitekniikkakurssien jälkeenkin. Uintia voi harrastaa kuntouintiryhmässä tai Masters-ryhmässä. Kuntouintiryhmä on kerran viikossa kokoontuva ryhmä, jossa hiotaan uintitekniikoita ja käännöksiä sekä harjoitellaan matkauintia ja tehdään erilaisia harjoituksia. Treenin aikana uintimatkaa kertyy noin 1000 – 2000 m. Mastersit treenaavat jokaisena arki-iltana ja harjoituksiin voi osallistua 1-5 iltana viikossa riippuen omasta kiinnostuksesta. 

Kuntouintiryhmä

Ryhmä sopii sinulle, jos tavoitteesi on uintiharrastuksen ylläpitäminen sekä oman kunnon kehittäminen. Osallistuaksesi sinun tulee hallita eri uintitekniikat ja osata uida 200m.

Cetus Masters

Cetuksen Masters-ryhmässä voi harrastaa uintia 1-5 kertaa viikossa. Tavoitteena on saada pysyvä ja täysipainoinen uintiharrastus. Halutessaan Masterseissa voi myös valmentautua ja kilpailla ikäsarjoissa.

Vesiliikunta ja -kuntoilu

Vedessä liikkuminen on terveellistä ja niveliä huoltavaa liikuntaa. Hydrostaattinen paine yhdistettynä vedenvastukseen antaa hellää, mutta tarvittaessa myös raskasta vastusta vedessä liikkujille. Vesiliikuntaa voi suositella turvallisesti lähes jokaiselle - iästä ja kunnosta riippumatta.

Tule mukaan nauttimaan vedessä liikkumisesta. Vesijumppa, vesijuoksu ja hydrobic ovat tehokkaita tunteja jotka sopivat kaikille.

Vesijumppa

Vesijumppa on turvallinen tapa harrastaa liikuntaa ja sopii kaikille. Se on tehokasta ja virkistävää liikuntaa vedessä tasaisella sykkeellä. 

Hydrobic

Hydrobicissa tempo on vesijumppaa kovempi ja tunnilla edetään vaihtelevalla, osittain korkeallakin sykkeellä.

Powerhydrobic

Powerhydrobic on sisarustaan Hydrobicia aavistuksen tehokkaampi ja sykettä nostattavampi tunti, jossa taatusti kunto kohenee.

Kokeile uutta!

Cetuksessa voit tutustua myös muihin altaassa tapahtuviin lajeihin kuin varsinaiseen uintiin. Kehitä taitojasi uusien lajien parissa saaden hauskaa vaihtelua perinteiseen uimiseen.

Aikuisten vesipelastuskurssi

Kurssilla harjoitellaan vedestä pelastautumista ja pelastamista. Harjoittelemme vesiturvallisuuteen liittyviä asioita, mm. miten toimia vaaratilanteissa ja miten auttaa veden varaan joutunutta.

 

Aikuisten Merenneitouimakoulu

Merenneitouimakoulussa harjoitellaan merenneidon potkua (eli delfiinipotkua), sukellellaan monipuolisten harjoitusten avulla, ja heittäydytään hetkeksi leikittelemään aalloissa. Merenneitopuvun- ja räpylän avulla uiminen on myös erityisen hyvä keskivartalotreeni!

Aikuisten + Nuorten Uimahyppykurssi

Tämä Uimahyppykurssi on tarkoitettu sekä aikuisille että nuorille (yli 13v.). Kurssilla opetellaan uimahyppyjen perusteita ja tekniikkaa 1 metrin ponnahduslaudalta sekä hyppytornista 3m ja 5m kerroksista.

 

Vapaasukelluskurssit

Vapaasukelluskokeilun ja kurssien (AIDA 2 ja 3 pool) aikana pääset tutustumaan lajiin kokeneen vapaasukeltajan opastuksella turvallisessa uimahalliympäristössä.

Uutiset

Julkaistu 11.12.2019

Hauskaa ohjelmaa joululomalla!

Järjestämme hauskaa ohjelmaa viikolla 1 yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Osallistumaan pääsee uimahallin sisäänpääsymaksulla.

 

Julkaistu 20.06.2017

Vesi- ja Tekniikkaralli -ohjaajakoulutus (20 h)

Tavoitteet ja sisältö

Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot ja -taidot ohjaamiseen sekä valmiudet ohjata Vesi- ja Tekniikkarallia. Päivä sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoituksia ohjaamisen keskeisistä sisältöalueista, ohjaajan rooli ja vastuu, lapsen kasvu ja kehitys, uintitekniikan perusasiat ja niiden opettaminen sekä vinkkejä vesipallosta, uimahypyistä ja taitouinnista.

  • Koulutusta suositellaan ohjaajille, jotka tulevat syksyn aikana ohjaamaan omia vesiralleja tai tuuraamaan vesiralleissa. Koulutus on Cetuksen ohjaajille ilmainen.
  • Koulutus antaa erinomaiset valmiudet vesirallien ohjaamiseen. Ilmoittautumiset viimeistään 11.8. sähköpostitse osoitteeseen teresa.pentikainen@cetus.fi.
Julkaistu 01.02.2017

Kevään uudet kurssit 20.3.-28.5.2017