Uimarikoulu

Uimarikoulu on suunnattu 5-7-vuotiaille lapsille. Uimarikoulussa harjoitellaan uintilajeille tyypillisiä perustaitoja, kuten kehonhallintaa vedessä, oikeaa uintiasentoa sekä eri uintilajien hengitystekniikkaa leikkien ja hauskojen temppujen avulla. Uimarikoulussa korostuvat vesitaitojen monipuolinen kehittäminen.

Uimarikoululaiset harjoittelevat kahdesti viikossa, joista viikon toiset harjoitukset ovat Uimarikoulujen yhteiset Vesikarnevaalit. Uimarikoululaisten perheenjäsenillä on mahdollisuus osallistua Vesikarnevaaleihin kerran kuukaudessa, joista tiedotetaan tarkemmin ryhmään ilmoittautuneita.

Lähtötasovaatimus

Uimarikoulu on tarkoitettu 5-7-vuotiaille lapsille. Uimarikoulu on suunnattu vedessä rohkeille lapsille, jotka nauttivat uinnista ja tykkäävät oppia leikin kautta uusia vesitaitoja. Ryhmä harjoittelee isossa altaassa reunaradoilla. Uimarikouluun voi osallistua uimakouluopettajan tai Vesiralliohjaajan suosituksesta.

Tavoitteet

Tavoitteena on kehittyä leikin ja kokeiluiden kautta hyväksi uimariksi sekä saada uinnista jatkuva harrastus. Halutessaan Uimarikoulu toimii hyvänä väylänä kilpauinnin maailmaan.

Yhteistyössä