Vesirallit ja tekniikkakurssit (+6v)

Vesirallit ovat syvässä altaassa järjestettäviä uinnin monipuolisuuskursseja, joista on hyvä jatkaa uimataitojen kartuttamista varsinaisten uimakoulujen jälkeen. Vesirallissa lapsen monipuolinen liikkuminen luo erinomaiset lähtökohdat tulevaisuuden harrastamista ja tavoitteellista harjoittelua ajatellen. Kursseilla harjoitellaan hauskuutta ja haasteita lapselle tarjoten eri uintiurheilumuotojen perusteita: Vesipallo, taitouinti, uimahypyt ja eri uintitekniikat tulevat lapselle tutuiksi kurssien aikana. Vesiralli 1 ja 2-kursseilla harjoitellaan näihin liittyviä perustaitoja kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä monia muita taitoja ja temppuja. Vesiralli 3 ja 4-kursseilla mukaan tulevat kokonaisvaltaiset suoritukset. Monipuolisuus ja hauskuus säilyvät läpi vesirallien. Vesirallikurssin suoritettuaan lapsi saa vesirallitodistuksen ja taitojaan vastaavan pinssin. Vesiralliohjaajamme ovat Suomen Uimaliiton kouluttamia.

Järjestämme kahdenlaisia tekniikkakursseja lapsille. Toinen on tarkoitettu 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat vielä kertailla vesirallissa opittuja asioita. Kursseilla hiotaan kaikkien uintilajien tekniikoita ja harjoitellaan startteja sekä käännöksiä. Tekniikkakurssit on tarkoitettu lapsille, jotka hallitsevat jo perusteet eri uintilajeista (vapaauinti, selkäuinti, rintauinti ja perhosuinti) ja kaipaavat vielä hiukan harjoittelua ennen harrasteryhmiin tai CetusMixiin siirtymistä.

12-vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille tarkoitetulle uintitekniikkakurssille voi tulla ilman aiempaa kokemusta uintitekniikan harjoittelusta. Pinnalla pitää kuitenkin pysyä ja vettä ei saa pelätä osallistuessaan kurssille. Kurssi järjestetään syvässä altaassa ja turvallisuussyistä osallistujan täytyy osata uida vähintään 50 metriä yhtäjaksoisesti vatsallaan.

Yhteistyössä