Yksityistunnit

 Tarvitsetko vinkkejä uintitekniikkaasi? Kaipaako lapsesi tukea uinnin opettelussa? Meiltä voit varata yksityistunnin itsellesi tai lapsellesi. Opetuksen sisältö räätälöidään tarpeittesi mukaan uinnin alkeisopetuksesta tekniikkaopastukseen. Yksityistunti voi olla tehokas tapa päästä eroon veden pelosta, tai ylittää jokin omaa uinnin oppimista hidastava kynnys. Monet ottavat yksityistunteja myös silloin tällöin uimakoulun tueksi kun jokin asia vaatii huolellilsempaa paneutumista. Ohjaaja on vain sinua varten kokonaiset ja intensiiviset 30minuuttia. Muutamakin yksityistunti voi tehdä ihmeitä! Jos haluat tulla kahteen tai kolmeen pekkaan tunnille, sekin onnistuu oikein hyvin.

Mitä otan mukaani yksityistunnille?

Yksityistunnille tarvitset mukaan uima-asun (sekä pyyhkeen ja peseytymisvälineet). Suosittelemme myös omien uimalasien käyttöä, eli jos omistat uimalasit, ota myös ne matkaasi. Ohjaaja tulee sinua vastaan sovittuna ajankohtana uinninvalvomon eteen, jollei toisin sovita.

Varaukset ja lisätiedot

Kesän 2019 aikataulut

Varaa oma tuntisi etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: yksityistunnit(at)cetus.fi, tai soita Cetuksen asiakaspalvelunumeroon 010-5264540. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! 

Hinnasto

Ihan itselle: 
44,00€/ 30min
72,00€/60min        

Kahteen pekkaan:
62€/30min
110€/60min

Kolmisin:
81€/30min
147€/60min

Yksityistunti laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen postitse /sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Hintaan sisältyy opetus ja uimarin vakuutus uinnin ajaksi. Uimahallin sisäänpääsymaksu ei sisälly hintaan, vaan se maksetaan normaaliin tapaan uimahallin kassalle.

Muuta muistettavaa

Yksityistunnin voi perua veloituksetta viimeistään kolme vuorokautta ennen tunnin alkua. Mikäli olette varannut yksityistunnin maanantaille ja haluatte perua sen, tulee peruutus tehdä sähköpostitse edellisenä perjantaina kello 12.00 mennessä. Muussa tapauksessa veloitamme tunnista täyden hinnan. Mikäli asiakas peruu tunnin sairastapauksen vuoksi, tulee hänen toimittaa lääkärintodistus 10 vuorokauden sisällä sairastumisesta, jolloin tunnin voi perua veloituksetta. 

Cetus pidättää oikeuden perua tunnin esimerkiksi ohjaajan sairastuessa.