Yksityistunnit

 Tarvitsetko vinkkejä uintitekniikkaasi? Kaipaako lapsesi tukea uinnin opettelussa? Meiltä voit varata yksityistunnin itsellesi tai lapsellesi. Opetuksen sisältö räätälöidään tarpeittesi mukaan uinnin alkeisopetuksesta tekniikkaopastukseen. Yksityistunti voi olla tehokas tapa päästä eroon veden pelosta, tai ylittää jokin omaa uinnin oppimista hidastava kynnys. Monet ottavat yksityistunteja myös silloin tällöin uimakoulun tueksi kun jokin asia vaatii huolellilsempaa paneutumista. Ohjaaja on vain sinua varten kokonaiset ja intensiiviset 30minuuttia. Muutamakin yksityistunti voi tehdä ihmeitä!

Mitä otan mukaani yksityistunnille?

Yksityistunnille tarvitset mukaan uima-asun (sekä pyyhkeen ja peseytymisvälineet). Suosittelemme myös omien uimalasien käyttöä, eli jos omistat uimalasit, ota myös ne matkaasi. Ohjaaja tulee sinua vastaan sovittuna ajankohtana uinninvalvomon eteen, jollei toisin sovita.

Varaukset ja lisätiedot

Varauskalenteriin pääset tästä!

Hinnasto

44,00€/ 30min

Yksityistunti laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen postitse /sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Hintaan sisältyy opetus ja uimarin vakuutus uinnin ajaksi. Uimahallin sisäänpääsymaksu ei sisälly hintaan, vaan se maksetaan normaaliin tapaan uimahallin kassalle.

Peruutusehdot:

Yksityistunnin voi perua veloituksetta viimeistään kolme vuorokautta ennen tunnin alkua. Muussa tapauksessa veloitamme tunnista täyden hinnan. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi tunnille sairastapauksen vuoksi, tulee Sinun toimittaa lääkärintodistus 10 vuorokauden sisällä sairastumisesta, jolloin tunnin emme veloita tunnista. (Cetus pidättää oikeuden perua tunnin esimerkiksi ohjaajan sairastuessa. Tällöin emme tietenkään veloita sinua tunnista.)

Cetus pidättää oikeuden perua tunnin esimerkiksi ohjaajan sairastuessa.