Tule meille töihin

Cetus työnantajana

Olemme Suomen suurin uimaseura sekä jäsenmäärämme, että henkilökuntamme puolesta. Cetuksessa toimii vuositasolla 500 aktiivista kilpaharrastajaa, 12 000 kurssiosallistujaa, sekä 16 400 alakoululaisten ja esiopetuksen uinnin-opetukseen osallistuvaa lasta. Olemme arvoiltamme tavoitteellinen, kehittyvä, avoin ja yhteisöllinen urheiluseura!

Meillä voit työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan, koululaisten uimaopetuksen sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Sporttinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, osa-aikaisesti työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Mukaan mahtuu hyvin erilaisista koulutustaustoista tulevia työntekijöitä. Meillä opit uutta ja kehityt työskennellessäsi alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin vesiliikunnan saralla ja tuemme taitojesi ja osaamisesi kehittymistä jatkuvasti. 

Oletko sinä etsimämme reipas ja positiivinen persoona? Haluatko tehdä hauskaa ja innostavaa työtä mukavien ja sporttisten ihmisten parissa? Tule meille ohjaajaksi!

Tällä hetkellä etsimme...

Taitouintikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2021 saakka. Taitouintikoordinaattorina vastaat taitouintivalmennuksen kokonaisuudesta ja toiminnan kehittämisestä valmennuksen ohella.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat:

 • Taitouintiryhmien kokoaminen, harjoitusaikataulujen suunnittelu sekä taitouintivalmentajien tukeminen työssään.
 • Huolehdit valmentajien kouluttautumiseen liittyvistä asioista ja perehdytät uudet valmentajat työhönsä.
 • Toimit taitouintikilpailujen järjestäjänä Cetuksen omissa taitouintikilpailuissa ja huolehdit leiri- ja kilpailumatkojen järjestämisestä.
 • Toimit yhteyshenkilönä taitouimareiden vanhempiin vastaamalla heidän kysymyksiinsä sähköpostitse ja järjestämällä vanhempainiltoja yhdessä joukkueiden vastuuvalmentajien kanssa. Vastaat myös taitouintiin liittyvästä tiedottamisesta seuran sisällä.
 • Lisäksi esittelet taitouinnin katsauksen seuran hallitukselle säännöllisin väliajoin, osallistut taitouinnin budjetin laatimiseen sekä huolehdit, että taitouinti esitellään asianmukaisesti seuran toimintakertomuksessa ja -suunnitelmassa.
 • Työhösi kuuluu lisäksi valmentamista n. 20h/viikko 

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

 • Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet sekä joustava, että yhteistyökykyinen.
 • Pystyt tekemään itsenäisiä ratkaisuja, mutta osaat pyytää tarvittaessa myös apua toisilta.
 • Haluat edistää Cetuksen taitouintitoimintaa kokonaisuutena huomioiden kaikenikäiset urheilijat (niin kilpa- kuin harrastepuolellakin), valmentajat ja muut seuran toimijat.
 • Sinulla on lajiosaamista taitouinnista ja kokemusta valmentamisesta.
 • Näet haasteet mahdollisuuksina ja tartut asioihin reippaalla otteella.
 • Olet tarkka työssäsi ja pystyt toimimaan esimerkillisesti myös stressaavissa tilanteissa.
   
 • Eduksi katsomme myös englanninkielen taidon, kyvyn ilmaista itseäsi niin verbaalisesti kuin kirjoittamallakin, sekä aiemman kokemuksen vastaavanlaisesta työstä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen toiminnanjohtaja@cetus.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Ville Oura numerosta 050-5161987.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Ethän odota viimeiseen hakupäivään saakka!

----------

Kokoaikaista liikunnanohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 8/2019-6/2020 (opintovapaan sijaisuus). Jatko mahdollinen.

Olethan ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidäthän lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta ja oma-aloitteisuutta tarttua asioihin. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti koululaisten uimaopetuksessa ja kurssiohjauksessa. Työ sisältää niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuoroja. Työnkuvaa on mahdollista hieman räätälöidä osaamisesi ja aikaisemman työkokemuksesi mukaan. Edellytämme hakijalta liikunta-alan tutkintoa. Lisäksi katsomme eduksi oman uintitaustan, uimaopettajakoulutuksen sekä englannin ja ruotsin kielen taidon. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua lisää ja saat tehtäviin hyvän perehdytyksen. Kilpailukykyinen ja kannustava palkkaus!

Tehtävään valittujen on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen sini.makkonen@cetus.fi.

-----------

Tuntiohjaajia syyskaudelle 12.8.-15.12.2019.

Haemme syyskaudelle 2019 osa-aikaisia ohjaajia vetämään uimakouluja ja muita vesiliikuntaryhmiä. Tehtävääsi sisältyy sovittujen kurssien ohjaaminen viikottain eli sitoudut kerrallaan koko syksyksi. Sovittujen viikkotuntien lisäksi voit tehdä myös ylimääräisiä työvuoroja ottamalla vastaan tuurauspyyntöjä. Myös pelkkä tuuraaminen on mahdollista. Työtä voi tehdä hyvin esimerkiksi opintojen ohella, sillä työaika painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuun. Kurssivalikoimaamme pääset tutustumaan kotisivuillamme www.cetus.fi/kurssit

Haemme kursseillemme yli 18-vuotiaita ohjaajia sekä yli 16-vuotiaita apuohjaajia. Katsomme eduksi oman uintitaustan, aiemman liikunnanohjauskokemuksen ja uimaopettajakoulutuksen. Mikäli sinulla ei ole vielä käytynä ohjaajakoulutuksia, mutta osa-aikainen työ uintikurssien tai vesiliikunnan parissa kiinnostaa, voit silti hakea kokeneemman työparin apuohjaajaksi. 

Lasten kursseille valituilta ohjaajilta edellytämme lain mukaisen rikosrekisteriotteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen sini.makkonen@cetus.fi

Meillä voit myös...

*Suorittaa TET-jakson eli työelämään tutustumisen. Pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin vesiliikunnan, uinninvalvonnan sekä toimistotyön parissa. 

*Suorittaa ammattitutkintoosi tai AMK-tutkintoosi liittyvän harjoittelun, tietenkin riippuen paljon tutkintosi sisällöstä. 

*Kouluttautua oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Esimerkiksi Kisakallion urheiluopistossa on jatkuva haku avoinna.