Tule meille töihin

Cetus työnantajana

Olemme Suomen suurin uimaseura sekä jäsenmäärämme, että henkilökuntamme puolesta. Cetuksessa toimii vuositasolla 500 aktiivista kilpaharrastajaa, 12 000 kurssiosallistujaa, sekä 16 400 alakoululaisten ja esiopetuksen uinnin-opetukseen osallistuvaa lasta. Olemme arvoiltamme tavoitteellinen, kehittyvä, avoin ja yhteisöllinen urheiluseura!

Meillä voit työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan, koululaisten uimaopetuksen sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Sporttinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, osa-aikaisesti työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Mukaan mahtuu hyvin erilaisista koulutustaustoista tulevia työntekijöitä. Meillä opit uutta ja kehityt työskennellessäsi alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin vesiliikunnan saralla ja tuemme taitojesi ja osaamisesi kehittymistä jatkuvasti. 

Oletko sinä etsimämme reipas ja positiivinen persoona? Haluatko tehdä hauskaa ja innostavaa työtä mukavien ja sporttisten ihmisten parissa? Tule meille ohjaajaksi!

Tällä hetkellä etsimme...

VIESTINTÄ- JA KURSSIKOORDINAATTORIA monipuoliseen rooliin.
Kyseessä on noin vuoden pituinen äitiysloman sijaisuus ja aloitus olisi mahdollisimman pian. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko), olethan valmis tekemään myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Työkuva sisältää:

 • Cetuksen uintikurssien kehittäminen ja koordinointi
 • Kurssien verkkokauppamyynnin toteuttaminen kausittain
 • Huolehdit kurssien markkinoinnista sekä seuran sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä
 • Vastaat osaltasi Cetuksen nettisivujen sekä sosiaalisen median päivittämisestä ja ideoit mielelläsi uutta
 • Asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse
 • Osallistut markkinoinnin seurantaan ja kehittämiseen sekä asiakaskyselyiden tekemiseen
 • Kurssien ohjaamista 

Saatat olla etsimämme osaaja, jos sinulla on

 • näkemystä erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta
 • kiinnostusta tutustua toimintaamme käytännössä myös altaalla (ohjauskokemuksen katsomme eduksi)
 • sujuva kynä ja visuaalista silmää, kirjoitathan sujuvasti myös englanniksi
 • sosiaalisen median kanavat hallussa
 • hyvät vuorovaikutustaidot sekä kokemusta asiakaspalvelusta
 • täsmällinen työskentelyote ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, kattavan työterveyshuollon, joustavat työajat sekä rennon ja iloisen työyhteisön.

Jos haluat tietää tehtävästä tarkemmin, lisätietoja antaa Sini Makkonen 050 3520261.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen sini.makkonen@cetus.fi viimeistään 3.11.2019. Ethän odota viimeiseen hakupäivään, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä.

 

TUNTIOHJAAJIA syyskaudelle 12.8.-15.12.2019 sekä kevätkaudelle 13.1.2020-24.5.2020

Haemme osa-aikaisia ohjaajia vetämään uimakouluja ja muita vesiliikuntaryhmiä. Tehtävääsi sisältyy sovittujen kurssien ohjaaminen viikottain eli sitoudut kerrallaan koko kaudeksi. Sovittujen viikkotuntien lisäksi voit tehdä myös ylimääräisiä työvuoroja ottamalla vastaan tuurauspyyntöjä. Myös pelkkä tuuraaminen on mahdollista. Työtä voi tehdä hyvin esimerkiksi opintojen tai muun työn ohella, sillä työaika painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuun. Kurssivalikoimaamme pääset tutustumaan kotisivuillamme www.cetus.fi/kurssit

Haemme kursseillemme yli 18-vuotiaita ohjaajia sekä yli 16-vuotiaita apuohjaajia. Katsomme eduksi oman uintitaustan, aiemman liikunnanohjauskokemuksen ja uimaopettajakoulutuksen. Mikäli sinulla ei ole vielä käytynä ohjaajakoulutuksia, mutta osa-aikainen työ uintikurssien tai vesiliikunnan parissa kiinnostaa, voit silti hakea kokeneemman työparin apuohjaajaksi. 

Lasten kursseille valituilta ohjaajilta edellytämme lain mukaisen rikosrekisteriotteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen sini.makkonen@cetus.fi

Meillä voit myös...

*Suorittaa TET-jakson eli työelämään tutustumisen. Pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin vesiliikunnan, uinninvalvonnan sekä toimistotyön parissa. 

*Suorittaa ammattitutkintoosi tai AMK-tutkintoosi liittyvän harjoittelun, tietenkin riippuen paljon tutkintosi sisällöstä. 

*Kouluttautua oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Esimerkiksi Kisakallion urheiluopistossa on jatkuva haku avoinna. (Oppisopimuspaikat ovat tällä hetkellä täynnä)