Tule meille töihin

Cetus työnantajana

Olemme Suomen suurin uimaseura sekä jäsenmäärämme, että henkilökuntamme puolesta. Cetuksessa toimii vuositasolla 500 aktiivista kilpaharrastajaa, 12 000 kurssiosallistujaa, sekä 16 400 alakoululaisten ja esiopetuksen uinnin-opetukseen osallistuvaa lasta. Olemme arvoiltamme tavoitteellinen, kehittyvä, avoin ja yhteisöllinen urheiluseura!

Meillä voit työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan, koululaisten uimaopetuksen sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Sporttinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, osa-aikaisesti työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Mukaan mahtuu hyvin erilaisista koulutustaustoista tulevia työntekijöitä. Meillä opit uutta ja kehityt työskennellessäsi alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin vesiliikunnan saralla ja tuemme taitojesi ja osaamisesi kehittymistä jatkuvasti. 

Oletko sinä etsimämme reipas ja positiivinen persoona? Haluatko tehdä hauskaa ja innostavaa työtä mukavien ja sporttisten ihmisten parissa? Tule meille ohjaajaksi!

Tällä hetkellä etsimme...

Tuntiohjaajia syyskaudelle 12.8.-15.12.2019.

Haemme syyskaudelle 2019 osa-aikaisia ohjaajia vetämään uimakouluja ja muita vesiliikuntaryhmiä. Tehtävääsi sisältyy sovittujen kurssien ohjaaminen viikottain eli sitoudut kerrallaan koko syksyksi. Sovittujen viikkotuntien lisäksi voit tehdä myös ylimääräisiä työvuoroja ottamalla vastaan tuurauspyyntöjä. Myös pelkkä tuuraaminen on mahdollista. Työtä voi tehdä hyvin esimerkiksi opintojen ohella, sillä työaika painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuun. Kurssivalikoimaamme pääset tutustumaan kotisivuillamme www.cetus.fi/kurssit

Haemme kursseillemme yli 18-vuotiaita ohjaajia ja yli 16-vuotiaita apuohjaajia. Katsomme eduksi oman uintitaustan, aiemman liikunnanohjauskokemuksen ja uimaopettajakoulutuksen. Mikäli sinulla ei ole vielä käytynä ohjaajakoulutuksia, mutta osa-aikainen työ uintikurssien tai vesiliikunnan parissa kiinnostaa, voit silti hakea kokeneemman työparin apuohjaajaksi. 

Lasten kursseille valituilta ohjaajilta edellytämme lain mukaisen rikosrekisteriotteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen sini.makkonen@cetus.fi.

Meillä voit myös...

*Suorittaa TET-jakson eli työelämään tutustumisen. Pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin vesiliikunnan, uinninvalvonnan sekä toimistotyön parissa. 

*Suorittaa ammattitutkintoosi tai AMK-tutkintoosi liittyvän harjoittelun, tietenkin riippuen paljon tutkintosi sisällöstä. 

 

Cetuksen rekrytointipolku

Kirjoittele meille hakemus ja liitä mukaan myös CV:si. Tietysti voit myös soittaa.
sini.makkonen@cetus.fi tai 050 3520261

Tavataan ja jutellaan toiveistasi ja mahdollisuuksistamme

Mitä haluamme sinusta tietää?

Osaamisesi ja kokemuksesi
Millaisia töitä olet tehnyt ja mitä olet opiskellut?
Harrastatko jotain tai oletko toiminut jossain luottamustoimessa (esim. tuutori, isonen)?
Aina vaan parempi, kerro niistäkin!

Mikä saa työsydämesi sykkimään?

 Mikä saa sinut innostumaan töissä?
Minkälaiset hommat motivoivat sinua?
Minkälaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on työn suhteen?

Keskustelemme kanssasi tulevista työtehtävistäsi ihan käytännön tasolla jo haastattelussa.
Näin varmistamme, että tarjolla oleva työ vastaa odotuksiasi.

 

Kokeilukerta ja Cetus-Mentorin perehdytys

Haluamme varmistua siitä, että meidän ja sinun odotuksesi ja toiveesi kohtaavat, joten järjestämme hakijoille kokeilukerran Cetus-Mentorin kanssa.

 

Vakuutuimme puolin ja toisin?

Hyvä, sovitaan yksityiskohdat ja hoidetaan työsopimus kuntoon.
Tervetuloa Cetuslaiseksi!
Cetuksen perehdytysprosessi alkaa.