Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetukset tallennettu.

Johanna Kara on maailmanmestari!

Julkaistu

Mastersuinnin MM-kilpailut uitiin Etelä-Korean Gwangjussa 5.-18. elokuuta. Cetuksen Johanna Kara voitti kisassa kuluneena viikonloppuna 200 metrin rintauinnin maailmanmestaruuden, ajalla 3.10,92!

”Oli ihana uinti, koko matkan veto oli vahvaa ja liukuvaa. Vikalla finstalla katsoin vaan eteen ja annoin mennä niin paljon kuin lähtee. Ihan mahtavaa! Tiukka kisa oli japanilaisen kanssa.” Kara hehkutti Koreasta.

Tuore maailmanmestari

Mukana kisassa Karan lisäksi oli Cetukselta Kaarina Markkula, joka kauhoi viimeisenä kisapäivänä neljänneksi 400 metrin matkalla vapaauinnissa, rikkoen lajin Suomen ennätyksen ajalla 6.45,59. Mitali oli Markkulalle kisan viides.

Kisassa palkintopallille pääsivät kunkin lajin kuusi parasta. Markkula sijoittui kuudenneksi muun muassa naisten 65-69-sarjan 200 metrin vapaauinnissa ja 50 metrin perhosuinnissa.

”Olen tyytyväinen 200 metrin vapariin, uinti kulki hyvin. Perhosuinti oli perustekemistä”, viestitti Markkula kisapaikalta.

Myös Kara nousi useaan otteeseen pokkaamaan palkinnon, sillä hän ui mm. viidenneksi naisten 50-54-sarjan 100 metrin rintauinnissa ajalla 1.29,33. ja 50 metrin rintauinnissa kuudenneksi ajalla 40,16.