Suvi Vyyryläinen nimitetty Cetuksen toiminnanjohtajaksi

Julkaistu

Suvi aloittaa tehtävässään 1.8.2022 alkaen.

Suvi Vyyryläinen on nimitetty Cetuksen toiminnanjohtajaksi 1.8.2022 alkaen. Vyyryläisen tehtävänä on vastata Cetuksen toiminnasta strategian ja hallituksen päätösten mukaisesti. Hän raportoi tehtävässään hallituksen puheenjohtaja Kalle Rasinmäelle.

Suvilla on vahva oma seuratausta sekä Cetuksessa että Gladius Kirkkonummella.

Suvi on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi sekä terveydenhoitaja ja hän toimii tällä hetkellä Kirkkonummen kunnassa palvelupäällikkönä. Cetuksessa hän on aikanaan tehnyt uimavalvojan, uintivalmentajan ja uimaopettajan töitä.

”Hienoa saada monipuolisen työ- ja seurahistorian omaava henkilö Cetuksen vetäjäksi johtamaan seuraa yhteistyössä hallituksen ja osaavan henkilöstön kanssa. Uskon, että Suvin esihenkilökokemuksesta on paljon hyötyä seuran työn jatkamisessa. Toivotamme Suvin tervetulleeksi seuraan ja annamme hänelle kaiken tuen monipuoliseen tehtävään” toteaa hallituksen puheenjohtaja Kalle Rasinmäki.

Cetus Espoo ry on Suomen suurin uintiurheiluseura, joka on viime vuosina ollut menestynein seura Suomessa. Kilpaurheilun, kuten kilpauinnin, vesipallon ja taitouinnin lisäksi seura järjestää laajasti kurssitoimintaa ja uimaopetusta Espoossa. Liikutamme eri toiminnoissamme noin 10 000 espoolaista vuosittain.

Asiasanat

Uutiseen liittyvät aiheet

Yhteistyössä