Vesipallokoulu

Cetus järjestää kauden aikana vesipallokouluja, joissa uimataitoiset, noin 7-12-vuotiaat lapset voivat tutustua lajiin. Vesipallokouluun voi tulla mukaan kun osaa ja jaksaa uida yhtäjaksoisesti 200m, eikä pelkää sukeltamista. Vesipallokoulu sopii kaikille uintiurheilusta kiinnostuneille lapsille, jotka haluavat harjoitella kahdesti viikossa. Koulu sopii hyvin myös muita pallolajeja tukevana ja täydentävänä harjoitteena. Vesipallossa kehitetään uintitaitoa ja joukkueessa pelaamiseen liittyviä taitoja. Vesipallokoulu vahvistaa lapsen motorisia taitoja ja vedessä liikkumisen taitoja. Kurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa ikään ja taitotasoon sopivassa valmennusryhmässä.

Tiedustelut: vesipallo@cetus.fi

Ilmoittaudu mukaan täällä!

 

 

(Kuva: Peter Weissenberg)

Lisätietoja harjoittelusta:

Harjoitukset alkavat altaan reunalla kokoontumisella uintivarusteet päällä. Mukaan tarvitset uima-asun ja pyyhkeen. Uimalaseja voi käyttää tarvittaessa uintiharjoitteissa. Pallollisissa harjoitteissa uimalasien käyttö on kielletty turvallisuussyistä. Juomapullo on hyvä olla mukana!

Valmentajat sopivat ryhmänsä kanssa säännöistä, joilla pyritään luomaan ryhmään hyvät harjoitteluolosuhteet sekä turvallinen ja kannustava ilmapiiri. Mikäli harjoituksissa tai kilpailuissa toimitaan sääntöjen vastaisesti, valmentajat ovat velvollisia ilmoittamaan tapahtuneesta pelaajan kotiin. Seuraamuksista sovitaan tarvittaessa pelaajan, vanhempien ja valmentajien kesken.

Vanhemmilta toivomme, että antaisitte valmentajille työrauhan harjoitusaikoina. Sovittehan siis tapaamisajasta, jos haluatte keskustella valmentajien kanssa henkilökohtaisesti lapseenne liittyvistä asioista. Tiedotattehan valmentajia lapsenne harjoitteluun mahdollisesti vaikuttavista seikoista, kuten kroonisista rasitusvammoista, allergioista tai oppimisvaikeuksista.