Erityisuinti

Sopii liikuntarajoitteisille lapsille, jotka tarvitsevat erityistä tukea uinnin opetuksessa. Uintiryhmässä opetellaan samoja asioita kuin muissakin uintiryhmissä, mutta oppimistahti säädellään jokaisen uimarin tarpeiden mukaan.

Kehitysvammaisille ja liikuntarajoitteisille lapsille järjestämme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa uintikurssin (ns. perheryhmä), jossa lapsella tulee olla mukana oma avustaja. Ilmoittautumiset ryhmään Espoon kaupungin kautta. 

Hae Erityisuinti -kursseja verkkokaupastamme

Uimakoulu 1- erityisryhmä

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntarajoitteisille lapsille, jotka tarvitsevat erityistä tukea uinninopetuksessa. 

Uimakoulu 2- erityisryhmä

Ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu liikuntarajoitteisille lapsille, jotka tarvitsevat erityistä tukea uinninopetuksessa. 

Uimakoulu 3- Erityisryhmä

Tässä uimakoulussa kehitetään uintivarmuutta ja taitoja, sekä valmiuksia uida syvässä altaassa. Tutuiksi tulevat myös mm. sukellukset ja hypyt. Tavoitteena on omaksua 25m uimataito syvässä altaassa sekä vatsallaan (myyräuintia) että selällään (alkeisselkäuintia).

Erityisuinnin harrasteryhmä

Erityisuinnin harrasteryhmä on tarkoitettu liikuntarajoitteisille uimataitoisille eritysuimareille.

Erityisuinnin perheryhmät

Ryhmä on tarkoitettu liikunta- ja kehitysvammaisille lapsille, jossa mukana on oma perheenjäsen tai ulkopuolinen avustaja (yksi avustaja/osallistuja)