Tutustu lajeihin

Cetuksessa voit tutustua myös muihin altaassa tapahtuviin lajeihin kuin varsinaiseen uintiin. Järjestämme alkeiskursseja joiden kautta avautuu mahdollisuus tutustua muun muassa taitouintiin, vesipalloon tai uimahyppyihin. Erilaiset uintilajit antavat hyvän pohjan jatkaa ja kehittää omaa uintiharrastustaan ja lisäksi saada hauskaa vaihtelua perinteiseen uimiseen. Kurssien kautta on avautuu myös mahdollisuus päästä mukaan - arviontitilaisuuden kautta - cetuksen kilparyhmiin.

Vesipallokoulu

Vesipallokoulussa harjoitellaan vesipallon perusteita, uimataitoa samalla vahvistaen. Vesipallossa yhdistyvät hauskalla tavalla uinti, palloilu sekä joukkueessa pelaaminen.

Taitouinti

Kurssilla opetellaan taitouinnin perusteita ja harjoitellaan taitouinnissa vaadittuja tekniikoita. Varsinaisen lajiharjoittelun lisäksi kurssilla kehitetään myös uimataitoa ja tehdään koreografia- ja notkeusharjoitteita. Myöskään hauskoja pelejä ja leikkejä ei unohdeta. 

Uimahypyt

Uimahyppääminen on esteettinen arvostelulaji, jossa hypätään yksin tai pareittain. Järjestämme uimahyppykursseja niin vasta-alkajille kuin jo vähän kokeneemmillekin hyppääjille.

Snorkkelisukellus

Snorkkelisukellus on ns. perusvälineillä tapahtuvaa sukeltamista, muita välineitä ei käytetä (esim painenilmalaitteet).

Merenneitouimakoulu

Merenneitouimakoulussa pääset testaamaan miltä tuntuu uida kuin oikea merenneito. Uimakoulussa käytetään merenneitoasua sekä monofin-räpylää, jotka yhdessä muodostavat merenneidon tärkeimmän uintivälineen, pyrstön. 

Junior Life Saver

Junior Life Saver -kursseilla kehitetään yli 7 -vuotiaiden hengenpelastustaitoja.