Kuinka ilmoittaudun kurssille

Cetuksen kursseille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassamme. Kursseille ei voi ilmoittautua sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme kuitenkin auttaa tarvittaessa kurssi-ilmoittautumisen tekemisessä aukioloaikojen puitteissa.

Ilmoittautuessasi kurssille verkossa

Klikkaa painiketta “Ilmoittaudu kurssille” sivun oikeasta ylälaidasta, jolloin sinut ohjataan Cetuksen verkkokauppaan. Päästyäsi verkkokauppaan klikkaa sivun oikeasta ylälaidasta “Kirjaudu”. Jos sinulla ei vielä ole omia käyttäjätunnuksia, luo uusi tunnus. Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus ja salasana, kirjaudu sisään.

Voit rajata kurssitarjontaa mm. uimahallin tai kurssin perusteella. Löydettyäsi oikean kurssin voit halutessasi varata paikan kurssilta klikkaamalla ostopainiketta, jolloin pääset lisäämään osallistujan tiedot kysyttyihin kenttiin (”Unto Uimari”). Tämän jälkeen voit jatkaa ostamista tai siirtyä maksamaan. Jos olet jo siirtynyt pankin tai luottokunnan palveluun maksamaan, et voi enää palata muuttamaan tilausta. Maksu tapahtuu Bambora-verkkomaksupalvelun kautta ja maksu suoritetaan pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Ilmoittautuminen on vahvistettu heti, kun maksu on suoritettu. Maksamatta jääneet varaukset eivät jää voimaan. Varausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistus kannattaa ottaa talteen tai tulostaa, sillä vahvistuksesta näet kurssin tarkemmat tiedot, poikkeuspäivät ja hyödylliset linkit, joihin kannattaa tutustua. Varausvahvistus toimii myös kurssikirjeenä. Emme lähetä erillistä kurssikirjettä.

Jonottaminen

Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Näet kunkin kurssin kohdalla vapaiden jonopaikkojen määrän. Jonopaikkoja on 30. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse heti, mikäli kurssilta vapautuu sinulle paikka. Mikäli emme ole sinuun yhteydessä, olet edelleen jonossa kyseiselle kurssille. Jonotus on aina kurssikohtainen. Voit ilmoittautua jonoon useammalle kurssille yhtä aikaa. Jonottaminen on maksutonta.

Kurssin kokeileminen ja kurssipaikan peruminen

Kurssin voi perua viikkoa (7 vuorokautta) ennen sen alkua 5 € käsittelymaksua vastaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kurssit(at)cetus.fi tai puhelimitse päivystysaikoinamme. Kurssin voi perua ALLE viikkoa (alle 7 vuorokautta) ennen sen alkamista vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna osoitteeseen kurssit(at)cetus.fi tai osoitteeseen Espoonlahdenkuja 4, 02320 Espoo. Veloitamme palautettavasta summasta 5 € käsittelymaksun.

Kurssin alettua tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssimaksun, poislukien alla mainituissa kokeilutapauksissa.

Kursseja on mahdollista kokeilla 2 (kahden) peräkkäisen kurssikerran ajan. Kurssikokeiluista veloitamme kertamaksun, joka määräytyy kokeilukertojen määrän sekä kurssin kokonaishinnan perusteella. Lisäksi veloitamme 5 euron käsittelymaksun perutuista varauksista. Mahdollinen kurssipaikan peruminen tulee tehdä kirjallisesti viipymättä toisen kokeilukerran jälkeen, kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä osoitteeseen kurssit(at)cetus.fi. Kurssikokeilu ei koske 3–5 kertaa järjestettäviä kursseja, liikuntaleirejä tai vauva-, sisarus- ja perheuintia.

Vauva-, sisarus- ja perheuintiin ilmoittautuneet voivat perua paikan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vauvauinti(at)cetus.fi. Huomioittehan, että vauva-, sisarus- ja perheuinnin irtisanomisaika on neljä (4) viikkoa irtisanoutumisen ilmoituspäivästä alkaen.

Poissaolot

Emme korvaa yksittäisiä poissaoloja. Pidempiaikaisista poissaoloista tulee toimittaa aina lääkärintodistus, mikäli haluat korvausta. Pidempiaikaiseksi poissaoloksi katsotaan 4 peräkkäistä kurssikertaa. Lääkärintodistus tulee toimittaa kyseisen kurssin aikana skannattuna osoitteeseen kurssit(at)cetus.fi tai osoitteeseen Espoonlahdenkuja 4, 02320 Espoo. Perimme palautettavasta summasta 5 € käsittelymaksun. Poissaoloja ei voi korvata osallistumalla toiseen ryhmään.

Kurssin vaihtaminen toiseen

Mikäli olet ilmoittautunut tai ilmoittanut lapsesi väärälle kurssille, voit vaihtaa toiselle saman hintaiselle kurssille veloituksetta, mikäli vaihdettavalla kurssilla on tilaa. Mikäli kurssi keskeytyy osallistujasta johtuvasta syystä tai osallistuja haluaa keskeyttää kurssin, emme palauta kurssimaksua, vaan yritämme ratkaista tilanteen löytämällä toisen osallistujalle paremmin soveltuvan ryhmän. Tutustuthan huolella etukäteen kurssin vaatimuksiin ja käythän lapsesi kanssa tutustumassa uimahalliin etukäteen. Voit myös varata yksityistunnin, jonka aikana ohjaajamme voi arvioida, mille kurssille sinun kannattaa ilmoittautua.

Kurssin peruuntuminen

Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi ilmoittautumista, kurssia ei ehkä voida järjestää. Tällaisissa tapauksissa Cetus palauttaa osallistujille koko kurssimaksun tai pyrkii tarjoamaan paikan toisesta kurssivalikoiman ryhmästä.
Jos kurssikerta peruuntuu järjestäjästä (Cetus Espoo ry) riippumattomasta, ennalta arvaamattomasta syystä (esim. veden likaantuminen), Cetus ei korvaa osallistujille peruuntunutta kurssikertaa. Mikäli peruuntuminen johtuu järjestäjästä (Cetus Espoo ry), Cetus korvaa menetetyn kurssikerran järjestämällä tilalle korvaavan kerran.

Tutustua asiakassopimusehtoihimme täällä.

Yhteistyössä