Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Cetus Espoo ry

Rekisterin vastuuhenkilöt

  • Teresa Tuominen
  • Jani Vuoristo
  • Päivi Kangaspunta

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakastietoja käytetään normaaliin asiakassuhteen tietojen hallintaan. Normaali asiakassuhde edellyttää, että asiakkaan perustiedot ovat käytettävissä mahdollisissa yhteydenottotilanteissa. Tietoja voidaan käyttää myös markkinatutkimuksen suorittamiseen ja markkinoinnin kohdistamiseen asiakkaille.

Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu markkinointi. Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:ään

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteröidyt ovat asiakassuhteessa Cetuksen kanssa.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite- ja yhteystiedot (s-posti ja puhelin) ja syntymäaika vakuutusta varten. Mahdollisten leiri-ilmoittautumisten yhteydessä rekisteröimme myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan tiedot saadaan rekisteröityvältä asiakkaalta itseltään. Suorittaessaan maksutapahtuman Asiakas hyväksyy tietojensa käytön rekisterin käyttötarkoituksen mukaisesti.

Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja voidaan luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa tuomioistuimelle, poliisille tai ulosottoviranomaiselle, mikäli sopimuksista johtuvia asioita joudutaan saattamaan niiden käsiteltäviksi.

Rekisterin sisäinen käyttö

Rekisterin käyttäminen edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnus ja salasana annetaan käyttöoikeuden myöntämisen yhteydessä.

Asiakkaan käyttöoikeudet määrittelevät rekisterin vastuuhenkilöt. Rekisteritietojen muutoksista tallentuu käytönvalvontaa varten tieto. Käytöstä tallentuu käyttäjätunnus, aikaleima ja käyttäjän oma kuittaus.

Tiedot on suojattu asianmukaisesti sähköisesti sekä fyysinen pääsy on rajoitettu ja valvottu. Rekisterin jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.

Cetuksen henkilöstöllä ja Cetuksen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

Rekisteröidyn informointi

Rekisteröidylle on ilmoitettu sopimuksentekovaiheessa, että häntä koskevia henkilötietoja rekisteröidään ja ylläpidetään Cetuksen toimesta. Rekisteriseloste on nähtävissä Cetuksen toimistossa (Leipurinkuja 1 A, 02650 Espoo) sekä osoitteessa www.cetus.fi.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle tai esittää tarkastusoikeutta koskeva pyyntö Cetuksen toimistolla.

Tiedon korjaaminen

Tietojen korjaamiseksi rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön. Tiedon korjaamisesta huolehtii pääsääntöisesti rekisterin vastuuhenkilöt.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramarkkinointia varten.