Kerhojäsenen info

Tervetuloa Cetuksen Sukelluskerhon jäseneksi! Jotta viihdyt jäsenenämme ja voit ottaa kaiken irti kerhotoiminnastamme, olemme laatineet sinulle infopaketin, jossa opastamme sinua kerhon toimintaan liittyvissä asioissa.

Cetus Sukelluskerho lyhyesti

Cetus Sukelluskerho on tarkoitettu kaikille vapaasukelluskortin (mm. AIDA) tai laitesukelluskortin (mm. PADI, CMAS, NAUI) suorittaneille tai vapaasukelluksesta innostuneille. Sukellusluokitus on esitettävä kerhoon liityttäessä. Cetuksen Sukelluskerho järjestää AIDA-sertifioituja (Association Internationale pour le Développement de l’Apnée) kursseja ja vapaasukelluskokeiluja.

Jäseneksi liittyminen

Cetuksen jäsenyys edellyttää jäsenmaksun maksamista. Jäsenet ovat oikeutettuja hyödyntämään seuran jäsenuintivuoroja (kaikkien vuorolle saapuvien tulee olla jäseniä ikään katsomatta). Jäsenyys vaaditaan kaikilta, jotka osallistuvat seuran valmennus- ja kilpailutoimintaan.

Sukelluskerhojäsenyys oikeuttaa Cetuksen jäsenyyden ja jäsenetujen lisäksi Sukelluskerhon etuihin ja Sukelluskerhon sukellusvuorojen käyttöön. Hankkiessasi Cetuksen Sukelluskerhon jäsenyyttä sinulla on mahdollisuus liittyä myös Suomen Sukeltajaliiton jäseneksi.

Sukelluskerhon jäseneksi liittyvän on todistettava saaneensa asianmukaisen perehdytyksen lajiin ja turvallisuuteen joko seuran tai jonkun muun tahon kautta. Vähimmäisvaatimuksena on vapaasukelluskokeilun tai AIDA-kurssin hyväksytty suorittamien. Cetuksen Sukelluskerhon vapaasukeltajat ovat laatineet vapaasukelluskokeilun ja perehdytyksen tueksi oman introrungon, joka sisältää oleellisena osana turvallisuutta koskevia ohjeita ja harjoitteita.

Cetuksen Sukelluskerhon jäsenyyden pääset hankkimaan täältä.

Hinnasto

Cetuksen jäsenmaksu / kalenterivuosi:

  • Sukelluskerho: Aikuisen jäsenyys (+16v) 70€

Kerho hyväksyy jäsenikseen kaikki, joilla on laitesukellus- tai vapaasukellusluokitus kansainvälisesti tunnistetusta sukellusorganisaatiosta kuten mm. PADI, CMAS, NAUI, ISS, INTD; AIDA tai joilla kurssi on todistettavasti käynnissä liittymishetkellä ja jotka todistavat terveytensä olevan kunnossa terveysselvityslomakkeella tai lääkärin todistuksella.

Sukelluskerhon jäsenedut

Sukelluskerhon jäsen saa uida Cetuksen jäsenuintivuoroilla ja Sukelluskerhon omilla allasvuoroilla. Kerholainen saa käyttää myös Sukelluskerhon lainavarusteita. Sukelluskerhon jäsenet saavat VIP-alennuksen Cetuksen yhteistyökumppanin Varuste.netin tuotteista. Lisätietoa Cetuksen jäseneduista löydät täältä.

Sukelluskerhon vuorot 2022-2023

Sukelluskerhon jäsenet saavat harjoitella alla mainittuina aikoina. Lisäksi Sukelluskerhon jäsenet saavat uida myös yllä mainituilla jäsenuintivuoroilla.

  • Maantaisin Leppävaaran uimahalli klo 20.40-22.00 (hyppyallas)
  • Keskiviikkoisin Leppävaaran uimahalli klo 20.40-22.00 (hyppyallas)
  • Perjantaisin Leppävaaran uimahalli klo 20.40-22.00 (kuntouintiallas)
  • Lauantaisin Leppävaaran uimahalli klo 21.00-22.00 (hyppyallas)
  • Sunnuntaisin Espoonlahden uimahalli klo 19.30-21.00 (kuntouintiallas)

Sukelluskerhon vuoroilla toimiminen

Sukelluskerhon vuoroilla on tärkeää noudattaa yhteisiä sääntöjä ja huomioida oma ja muiden turvallisuus. Jokaisen jäsenen tulee perehtyä vuoroilla toimimista koskevaan tiedotteeseen, jossa halli- ja tilannekohtaisia ohjeita käsitellään tarkemmin. Jokainen kerholainen sitoutuu uimahallien järjestyssääntöjen sekä vuoroilla toimimista koskevien ohjeiden noudattamiseen. Vapaasukeltajat sitoutuvat noudattamaan heille tarkoitettuja turvallisuusohjeita.

Sukelluskerhon tiedotus

Cetuksen sukelluskerholla on oma Facebook-ryhmä (Cetus Sukelluskerho / Cetus Diving Club), jossa julkaistaan päivityksiä ja uutisia kerhon toimintaan liittyen. Ryhmään voi liittyä täällä. Ryhmän päivittäminen on suurelta osin jäsenvetoista, ja jäsenillä on mahdollisuus ehdottaa julkaisuaiheita sähköpostitse osoitteeseen sukelluskerho(at)cetus.fi.

Vapaasukelluspuolella toimii aktiivisesti oma facebook-ryhmänsä, johon voi pyytää kutsua yllämainitusta sähköpostiosoitteesta tai suoraan ryhmän jäseniltä. Vapaasukeltajia saattavat kiinnostaa myös Freediving Team of Finlandin nettisivut, joista löytyy ajankohtaista tietoa ja keskustelua vapaasukellusaiheisiin ja tapahtumiin liittyen.

Cetuksen Sukelluskerho lähettää vuosittain jäsenilleen jäsenkirjeen, jossa kootaan muistutuksia kerhotoiminnasta ja tietoa vuoden tapahtumista.

Turvallisia sukellushetkiä!

Yhteistyössä