WAU & Muuvi

Muuvi on 10-12-vuotiaille järjestettävää iltapäiväkerhotoimintaa. Muuvi on tarkoitettu lapsille, joiden uimataito on yli 25 metriä. Kerhot järjestetään yhteistyössä Espoon Kaupungin kanssa.

Kerhot toimivat Espoonlahden, Keski-Espoon, Tapiolan ja Leppävaaran uimahalleissa. Kerhot ovat maksuttomia osallistujille. Kerhoihin otetaan turvallisuussyistä rajattu määrä lapsia, jonka vuoksi kerhoihin on ilmoittauduttava aina etukäteen. Kerhotoiminnan kautta lapsi pääsee tutustumaan eri urheilulajeihin. Cetus järjestää kuitenkin ainoastaan uintikerhoja. Lisätietoja muista Muuvikerhoista voit käydä lukemassa Espoon kaupungin verkkosivuilta.

Muuviin ei kuulu vakuutusta ja suosittelemmekin sen hankkimista ennen kerhoon osallistumista.

Muuvi 10-12 v. (Syvä allas)

Muuvi on tarkoitettu 10–12-vuotiaille lapsille,​​ jotka osaavat uida jo 25 metriä. Opetus tapahtuu syvässä altaassa.
Kerhossa leikitään,​​ pelataan,​​ tutustutaan eri uintilajeihin sekä opetellaan erilaisia hyppyjä ja sukelluksia.

WAU 7-9 v. (Syvä allas/ Opetusallas)

Järjestämme myös 7-9-vuotiaiden WAU-iltapäiväkerhoja yhteistyössä Espoon kaupungin ja WAU.ry:n kanssa. WAU-kerhot toimivat (Tapiolan), Keski-Espoon ja Espoonlahden uimahalleissa. WAU-kerhot järjestetään pääasiassa uimataitoisille lapsille (uimataitovaatimus yli 25m yhtäjaksoista uintia), mutta Espoonlahdessa toimii myös uimataidottomille lapsille suunnattu WAU-kerho.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://www.wau-ry.fi/