WAU & Muuvi

Muuvi-harrasteryhmät on tarkoitettu 10-12-vuotiaille alakoululaisille ja ne järjestetään poikkeuksetta isossa altaassa. Siksi Muuviin ilmoitettavan täytyy osata uida vähintään 25 metriä yhtäjaksoista uintia vatsallaan, sekä saman verran mieluusti myös selällään. Näin varmistetaan, että lapsi on oikeassa ryhmässä ja uiminen on turvallista. Muuviohjaaja ei ole mukana altaassa, vaan ohjaa tunnin altaan reunalta. Muuviryhmiin mahtuu mukaan myös Muuvi-Uimahyppy, jossa pääsee tutustumaan lajin perusteisiin turvallisesti.

WAU:t on suunnattu monentasoisille uimareille. Ryhmiä löytyy sekä niille lapsille, joiden uimataito ei vielä riitä isossa altaassa polskimiseen, (uimataito alle 25m yhtäjaksoisesti vatsallaan) sekä kokeneemmille, ison altaan uimareille. Lisäksi WAU-ryhmät on jaettu iän mukaan kahteen ryhmään: 1-3-luokkalaisille on omat ja 4-6-luokkailaisille oma ryhmänsä. Järjestämme WAU-ryhmät yhteistyössä sekä Espoon kaupungin, että Espoon Telinetaitureiden kanssa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sekä WAU-, että Muuviryhmiin kuitenkin Cetuksen kautta, sillä uintiryhmiin voimme turvallisuussyistä ottaa vain rajoitetun määrän lapsia.

Kerhot toimivat Espoonlahden, Keski-Espoon ja Leppävaaran uimahalleissa. Kerhot ovat maksuttomia osallistujille. Mukaan otetaan turvallisuussyistä rajattu määrä lapsia, jonka vuoksi kerhoihin on ilmoittauduttava aina etukäteen. Kerhotoiminnan kautta lapsi pääsee tutustumaan eri urheilulajeihin. Cetus järjestää kuitenkin ainoastaan uintikerhoja.

Ilmoittaudu WAU-kerhoon TÄSTÄ!

Ilmoittaudu MUUVIIN TÄSTÄ!