Sukelluskerho

Cetus Sukelluskerho on tarkoitettu kaikille vapaasukelluskortin (mm. AIDA) tai laitesukelluskortin (mm. PADI, CMAS, NAUI) suorittaneille tai vapaasukelluksesta innostuneille.
Laitesukelluspuoli on toiminut vuodesta 2015 lähtien yhteistyössä espoolaisen sukellusseura DS ry:n kanssa. Sukelluskerhoon liittyessä on esitettävä asianmukainen sukeltajaluokitus ja vapaasukelluspuolella vähimmäisvaatimuksena kerhojäsenyydelle on hyväksytysti suoritettu vapaasukelluskokeilu. Cetuksen järjestämistä sukelluskokeilusta ja –kursseista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä sukelluskerho(at)cetus.fi.

Jäsenyys

Sukelluskerhojäsenyys oikeuttaa Cetuksen jäsenyyden lisäksi sukelluskerhon etuihin ja sukelluskerhon sukellusvuorojen käyttöön. Kerhon jäseneksi voi liittyä, mikäli ylllä mainitut ehdot toteutuvat. Liittyminen tehdään verkkokaupassamme maksamalla kerhojäsenyys. Liittyessäsi Cetuksen sukelluskerhoon voit liittyä myös Suomen Sukeltajaliiton jäseneksi. Muistutamme jäseniämme hankkimaan itselleen myös mahdolliset sukellustapaturmat kattavan vakuutuksen ja pitämään sen ajan tasalla.

Cetus Sukelluskerholla on oma Facebook-sivu, jota seuraamalla pysyt helposti ajan tasalla kerhon aikatauluista ja tapahtumista. Käy tykkäämässä sukelluskerhosta Facebookissa.

Lisätietoa kerhoon liittymisestä ja kuulumisesta löydät oheisista linkeistä: 

Kerhojäsenen info
Kerhovuoroilla toimiminen 

Sukelluskerhon vuorot 7.1-24.5.2020

Maanantaisin Leppävaaran uimahalli klo 20.40-23.00 (hyppyallas)

Torstaisin Leppävaaran uimahalli klo 20.40-22.00 (iso allas)

Perjantaisin Espoonlahden uimahalli  klo 20.40-22.00 (iso allas)

Sunnuntaisin Leppävaaran uimahalli klo 21.00-22.00 (hyppyallas)

 

Sukellusvuorot ovat tauolla jäsenuintien poikkeusaikataulujen mukaisesti.

 

Tervetuloa mukaan sukeltamaan!