Sukelluskerho

Cetus Sukelluskerho on tarkoitettu kaikille vapaasukelluskortin (mm. AIDA) tai laitesukelluskortin (mm. PADI, CMAS, NAUI) suorittaneille tai vapaasukelluksesta innostuneille.
Laitesukelluspuoli on toiminut vuodesta 2015 lähtien yhteistyössä espoolaisen sukellusseura DS ry:n kanssa. Sukelluskerhoon liittyessä on esitettävä asianmukainen sukeltajaluokitus ja vapaasukelluspuolella vähimmäisvaatimuksena kerhojäsenyydelle on hyväksytysti suoritettu vapaasukelluskokeilu. Cetuksen järjestämistä sukelluskokeilusta ja –kursseista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä sukelluskerho(at)cetus.fi.

Jäsenyys

Sukelluskerhojäsenyys oikeuttaa Cetuksen jäsenyyden lisäksi sukelluskerhon etuihin ja sukelluskerhon sukellusvuorojen käyttöön. Kerhon jäseneksi voi liittyä, mikäli ylllä mainitut ehdot toteutuvat. Liittyminen tehdään verkkokaupassamme maksamalla kerhojäsenyys. Liittyessäsi Cetuksen sukelluskerhoon voit liittyä myös Suomen Sukeltajaliiton jäseneksi. Muistutamme jäseniämme hankkimaan itselleen myös mahdolliset sukellustapaturmat kattavan vakuutuksen ja pitämään sen ajan tasalla.

Cetus Sukelluskerholla on oma Facebook-sivu, jota seuraamalla pysyt helposti ajan tasalla kerhon aikatauluista ja tapahtumista. Käy tykkäämässä sukelluskerhosta Facebookissa.

Lisätietoa kerhoon liittymisestä ja kuulumisesta löydät oheisista linkeistä: 

Kerhojäsenen info
Kerhovuoroilla toimiminen 

Sukelluskerhon vuorot 7.1.-26.5.2019

Maanantaisin klo 20.40-23.00 Leppävaaran uimahalli
Torstaina 20.40-22 Leppävaaran uimahalli
Perjantaisin klo 20.45-21.30 Espoonlahden uimahalli

Sukellusvuorot ovat tauolla jäsenuintien poikkeusaikataulujen mukaisesti.

 

Tervetuloa mukaan sukeltamaan!