Sommarläger

De veckolånga Vesimix- och Junior Life Saver sommarlägren anordnas från måndag till fredag (utom midsommarveckan, mån-tors). Barnen kan anlända till lägret från kl.8.00 och stanna tills kl.16. Den organiserade verksamheten sker mellan kl. 9.00 och kl.15.00, men Cetus instruktörer är på plats mellan kl.8.00-16.00.

Vesimix-läger

Erbjuder en unik chans för barnet att bekanta sig med olika grenar inom simning t.ex. vattenpolo, livräddning, konstsim och tävlingsim. Till programmet hör även roliga utelekar och spel. Vi besöker Tempputemmellys (esbovikens läger) och Seikkailupuisto huippu ( Alberga läger). Vi simmar 1-2 gånger/dag.

Junior Life Saver- läger

Erbjuder en unik chans för barnet att bekanta sig med livräddning, allmänna livsfärdigheter, problemlösning och gruppövningar. Vi äventyrar och leker utomhus, bekantar oss med första hjälp grunderna och besöker Seikkailupuisto huippu. Vi simmar 1-2 gånger/dag. Under lägret finns det möjlighet att utföra Junior Life Saver- märken.

Krävda förkunskaper

Vesimix

Lägret är lämpat för barn födda 2008-2013. För lägret i Esboviken krävs det INTE att barnet skall behärska att simma. I början av lägret indelas deltagarna i grupper enligt deras simfärdighetsnivå. För lägret i Alberga skall barnet orka simma minst 25m i stora bassängen, utan paus, både på mage och rygg.

Junior life saver

Lägret är lämpat för barn födda 2007-2011. Barnet skall orka simma minst 100m, utan paus i stora bassängen.

I samarbete med