Sommarläger

De veckolånga Vesimix- och Junior Life Saver sommarlägren anordnas från måndag till fredag (utom midsommarveckan, mån-tors). Barnen kan anlända till lägret från kl.8.00 och stanna tills kl.16. Den organiserade verksamheten sker mellan kl. 9.00 och kl.15.00, men Cetus instruktörer är på plats mellan kl.8.00-16.00.

Vesimix-liikuntaleirit

Vesimix-liikuntaleiri tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua moneen erilaiseen vesilajiin, kuten vesipalloon, vesipelastukseen, taitouintiin sekä kilpauintiin. Ohjelmaan kuuluvat myös hauskat ulkopelit ja -leikit, sekä vierailu Tempputemmellys-liikuntakeskuksessa (Espoonlahden leirit) tai Seikkailupuisto Huipussa (Leppävaaran leirit). Leirillä uidaan 1-2 kertaa päivässä.

Junior Life Saver-liikuntaleirit

Junior Life Saver-liikuntaleiri tarjoaa lapsille ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua vesipelastustoimintaan, jokamiestaitoihin, ongelmanratkaisuun ja ryhmätehtäviin. Leirillä seikkaillaan ja pelaillaan ulkona, tutustutaan ensiavun perusteisiin sekä vieraillaan Seikkailupuisto Huipussa. Uintia on leirillä 1-2 kertaa päivässä. Leirin aikana on myös mahdollisuus suorittaa Junior Life Saver-merkkejä.

Krävda förkunskaper

Vesimix-liikuntaleirit

Leiri on suunnattu 2008-2013 syntyneille lapsille. Espoonlahden leireillä ei ole uimataitovaatimusta, vaan leiriläiset jaetaan leirin alussa kolmeen ryhmään taitotason perusteella. Leppävaaran leireillä uimataitovaatimus on vähintään 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito vatsallaan ja selällään syvässä altaassa, jossa opetus pääosin tapahtuu.

Junior Life Saver-liikuntaleirit

Leiri on suunnattu 2007-2011 syntyneille lapsille. Uimataitovaatimus leirille on 100 metrin yhtäjaksoinen uimataito syvässä altaassa.

I samarbete med