Privatlektioner

Behöver du förbättringstips angående simteknik? Behöver ditt barn stöd i att lära sig simma? Privatlektionerna anpassas enligt dina behov, från nybörjarkunskaper till avancerade tekniktips.

Yksityistunti voi olla tehokas tapa päästä eroon veden pelosta, tai ylittää jokin omaa uinnin oppimista hidastava kynnys. Monet ottavat yksityistunteja myös silloin tällöin uimakoulun tueksi kun jokin asia vaatii huolellisempaa paneutumista. Ohjaaja on vain sinua varten kokonaiset ja intensiiviset 30 minuuttia. Muutamakin yksityistunti voi tehdä ihmeitä!

Mitä otan mukaani yksityistunnille?

Yksityistunnille tarvitset mukaan uima-asun, pyyhkeen sekä peseytymisvälineet. Suosittelemme myös omien uimalasien käyttöä. Ohjaaja tulee sinua vastaan sovittuna ajankohtana uinninvalvomon eteen.

Hinnasto

  • Yksi osallistuja: 44,00€
  • Kaksi osallistujaa: 66,00€

Yhden yksityistunnin kesto on 30 minuuttia.

Yksityistunti laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen postitse/sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Hintaan sisältyy opetus ja uimarin vakuutus uinnin ajaksi. Uimahallin sisäänpääsymaksu EI sisälly hintaan, vaan se maksetaan normaaliin tapaan uimahallin kassalle.

Peruutusehdot:

Yksityistunnin voi perua veloituksetta viimeistään kolme vuorokautta ennen tunnin alkua. Muussa tapauksessa veloitamme tunnista täyden hinnan. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi tunnille sairastapauksen vuoksi, tulee Sinun toimittaa lääkärintodistus 10 vuorokauden sisällä sairastumisesta, jolloin emme veloita tunnista.

Cetus pidättää oikeuden perua tunnin esimerkiksi ohjaajan sairastuessa.

Lisätiedot:

Yksityistunneista voit tiedustella lisää soittamalla Cetuksen asiakaspalveluun 010-5264540 tai sähköpostitse osoitteesta yksityistunnit(at)cetus.fi.

Varaukset:

Pääset tarkastelemaan ja varaamaan yksityistunteja alla olevasta varauskalenterista. Varaukset tehdään yksityistunnille osallistuvan henkilön nimellä. Kahden osallistujan kohdalla varaus tehdään yhden osallistujan nimellä, mutta lisätietokentässä tulee mainita toinenkin osallistuja.

I samarbete med