Yleisiä ohjeita kilpauimareille

Pelisäännöt

Seuran vastuulla on luoda asianmukaiset harjoitteluolosuhteet. Valmentajan vastuulla on tehdä tavoitteellinen harjoittelusuunnitelma sekä toteuttaa tätä päivittäisessä valmennustyössä. Uimarin vastuulla on harjoitella valmentajan ohjeiden mukaisesti sekä huolehtia itsestään vapaa-ajalla. Uimarin tulee huolehtia riittävästä levon ja ravinnon määrästä ja laadusta. Vanhempien vastuulla on tukea uimaria kaikin mahdollisin tavoin, muistetaan kuitenkin jättää valmentaminen valmentajille.

Kilpaurheilun pelisäännöt

Seuramme on sitoutunut puhtaaseen urheiluun. Täältä voit tarkistaa kielletyt ja sallitut lääkkeet KAMU -lääkehaku (suek.fi).

Linkki Puhtaasti paras-verkkokoulutukseen, jota suosittelemme sekä urheilijoille että vanhemmille.

Tietoa kilpailemisesta

Kilpailuihin osallistuakseen uimari tarvitsee Uimaliiton BlueCard -kilpailijalisenssin. Lisenssi on voimassa aina yhden kilpailukauden (1.9-31.8). Lisenssin voi lunastaa suoraan Uimaliiton sivuilta.

Kilpailuihin ilmoittautuminen suoritetaan AINA ryhmän valmentajan toimesta, omatoimisia ilmoittautumisia ei hyväksytä. Mikäli omatoimisia ilmoittautumisia ilmenee, seura antaa urheilijalle varotuksen ja uusiutuvasta rikkeestä seuraa kilpailukielto. Lajit kilpailuihin valitaan valmentajan ja uimarin yhteistyöllä.

Lisätietoja kauden kilpailuista saa Cetuksen kilpailut –sivulta sekä Uimaliiton kilpailut –sivuilta.

Valmennusmaksut

Valmennusmaksut ovat ryhmäkohtaisia ja ne laskutetaan myClubin kautta kahdessa erässä syyskauden ja kahdessa erässä kevät kauden osalta. Seura järjestää valmennusta ympäri vuoden Valmennusmaksujen hinnasto kaudelle 2022-2023 löytyy täältä.

Uimarin saamat palvelut ja etuudet

Lue lisää täältä!

Varusteet

Cetuksella on yhteistyösopimus Altaalle.com:in kanssa. Kilpailuissa tulee aina käyttää asianmukaisia seuran varusteita.

Treenirannekkeet

Treenirannekemaksu on 40€ vuodessa, joka peritään ensimmäisen valmennusmaksun yhteydessä.

Uuden treenirannekkeen kadonneen tilalle voi tilata sähköpostitse osoitteesta: treenirannekkeet(at)cetus.fi

Lihashuolto

Cetuksella on yhteistyösopimus Suomen Urheilufysion kanssa. SUF:sta saa hieronta, fysioterapia sekä osteopatia palveluita. Nuorten uimareiden kohdalla olisi hyvä konsultoida omaa valmentajaa ennen ajan varaamista. Cetuksen jäsenet saavat 10% alennusta. SUF:n ajanvaraus löytyy osoitteesta: http://suomenurheilufysio.fi

Urheilijan terveystarkastus

Cetus ja HULA - Helsingin urheilulääkäriasema pyrkivät yhdessä edistämään terveellistä, turvallista ja tuloksellista urheilua. Osana tätä toimintaa HULA tarjoaa Cetuksen nuorille, tavoitteellisesti harjoitteleville uimareille terveystarkastuksia esitetyn mukaisesti. Terveystarkastus on vapaaehtoinen.

Varaa aika terveystarkastukseen soittamalla 09 4342 100 tai jättämällä soittopyyntö Enable JavaScript to view protected content.. Mainitse, että olet Cetuksen uimari. Terveystarkastus maksetaan käynnin yhteydessä.

HULA - Helsingin Urheilulääkäriasema

Mäkelänkatu 47, Urhea-halli, 3. krs

00550 Helsinki

www.hula.fi

Vähävaraisten tuki harjoitteluun

Vähävaraisten tuki voidaan myöntää hakemusten perusteella. Seuran hallitus käsittelee hakemukset valmennuspäällikön tai vastaavan hallituksen jäsenen esityksestä ja päättää myönnetäänkö tuki hakemuksen mukaisesti. Tuen saamiseksi vaaditaan myös valmentajan lausunto erityisesti harjoitteluun sitoutumisesta. Tukihakemuksia käsitellään kahdesti vuodessa: elokuun ja tammikuun hallituksen kokouksissa. Tuen voi saada vain harjoitusmaksuihin ja seuran edustamiseen kotimaisissa arvokilpailuissa.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content.

In association with