Merenneitouimakoulu

Merenneitouimakoulussa harjoitellaan merenneidon potkua räpylällä, sukellellaan monipuolisin harjoituksin, sekä tehdään kaikkea hauskaa kuperkeikoista korkkiruuviliukuihin ja kuplasuukkoihin. Merenneitouimakoulu tukee lapsen liikunnallisuutta ja mielikuvitusta mukaansatempaavalla ja hauskalla tavalla lapsen tutkiessa merenneitojen vedenalaista valtakuntaa.

Huom! Järjestämme Merenneitouimakouluja (+7v) lapsille sekä Lapsi-vanhempi-Merenneitouimakouluja (+7v) lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Merenneitouimakouluun osallistuvilla on mahdollisuus ostaa merenneitopyrstö (asu + räpylä) omaksi. Merenneitopyrstöjen hinnat (sis. puvun sekä räpylän):

Lasten pyrstö (uusi): 75€
Lasten pyrstö (käytetty): 50€

Lisätietoa pyrstön ostamisesta voi kysyä kurssin ohjaajalta tai osoitteesta kurssit(at)cetus.fi.

Mikäli osallistujalta löytyy jo oma pyrstö (asu + räpylä), voi merenneitouintiin osallistua alennettuun hintaan (-30% normaalista kurssihinnasta). Ilmoittauduthan tässä tapauksessa kurssille puhelimitse 010 526 4540.

Lähtötasovaatimus

Osallistuakseen kurssille lapsen tulee osata uida vähintään 50 m yhtäjaksoisesti ja sukeltamisen tulee olla varmaa. Lapsen tulee tuntea olonsa turvalliseksi vedessä ja hänen tulee osata kellua vatsallaan ja selällään. Alaikäraja kurssille on 7 vuotta.

Yhteistyössä